Eraković produžio ugovor sa crveno-belima: Želja mi je da igram Ligu šampiona sa mojom Zvezdom (VIDEO)

25.10.2021

13:26

0

Autor: M. N.

Talantovani defanzivac stavio paraf do 2025. godine

Eraković produžio ugovor sa crveno-belima: Želja mi je da igram Ligu šampiona sa mojom Zvezdom (VIDEO)
erakovic - Copyright FK Crvena zvezda

Jedan od najtalentovanijih fudbalera Crvene zvezde Strahinja Eraković produžio je ugovor sa crveno-belima do 2025. godine.

- Sigurno da sam danas veoma srećan pošto sam Zvezdino dete i ovom prilikom bih želeo da se zahvalim klubu, svim zaposlenima, svojim saigračima i stručnom štabu na ukazanom poverenju i na tome što ću biti deo crveno-bele porodice do 2025. godine - istakao je Eraković.

Mladi defnazivac ističe da je za njega ovo posebna čast, pošto dolazi iz Omladinske škole crveno-belih. 

- Dosta puta sam ponovio od kada sam došao u Crvenu zvezdu da je san svakog deteta iz Omladinske škole Crvene zvezde da potpiše ugovor, ja sam imao tu čast i da produžim saradnju, međutim neću stati ovde i nadam se da ćemo ostvariti  velike uspehe ove sezone, ali i narednih. Zahvalan sam na poverenju, kapitenskoj traci, ali verujem da je ovo samo početak. Nadam se da ću imati ponovo priliku da budem kapiten i da što više puta startujem utakmice kao i da odigram veliki broj evropskih mečeva.

Strahinja je otkrio da ima jednu veliku želju sa Zvezdom, a to je da buče učesnik najjačeg klupskog takmičenja u Evropi.

- Duplu krunu sam osvojio, jedina neostvarena želja mi je da zaigram u Ligi šampiona sa Crvenom zvezdom - zaključio je Eraković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike