"Prštalo" na Zvezdinom treningu: Jedan od najmlađih se "otvorio", ispoštuju se Stankovićevi zahtevi, a uveče... (FOTO)

19.01.2022

14:51

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli su na pripremama u Turskoj

"Prštalo" na Zvezdinom treningu: Jedan od najmlađih se "otvorio", ispoštuju se Stankovićevi zahtevi, a uveče... (FOTO)
272123661_10160095458414884_6239280636564315742_n - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde već nekoliko dana nalaze se na pripremama u Turskoj, a vreme je (očekivano) bolje nego u Srbiji. Danas je bilo sunca, ali i vetra. Na sajtu crveno-belih je i otkriveno, šta se danas radilo.

Počelo se zagrevanjem koje je vodio Federiko Panonćini, a onda su fudbaleri postavili gol na sredinu terena i odigrali interesantnu partiju sa posebnim zahtevima. Prvi zahtev je bio da postignu pogodak rukom, pa potom glavom i na kraju nogom.

Usledio je najzahtevniji deo treninga, u četiri serije su crveno-beli radili vežbe snage sa raznim spravama. Na tom segmentu rada koristili su tegove, strunjače, fitnes lopte, elastične trake i ostale rekvizite.

Posle novog dana priprema, kraći "raport" je dao i jedan od najmlađih, Jovan Mituljikić.

- Pripreme u prvom timu Crvene zvezde izgledaju fantastično. Postoji značajna razlika u odnosu na one koje sam prolazio u Omladinskoj školi i seniorskom timu Grafičara. Pre svega mi kao mlađi igrači moramo da dajemo maksimalan napor pri svakom treningu.

FK Crvena zvezda
 

Trudim se da ispoštujem sve zahteve stručnog štaba kako bi što više napredovali kao grupa i razvili se na ličnom planu - kazao je 18-godišnjak i dodao da uvažava savete starijih igrača i naglašava da će biti spreman za debi u seniorskom timu Crvene zvezde.

Zvezda se pohvalila sa pola miliona

- Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava sve navijače da je zvaničan Instagram nalog našeg kluba dostigao neverovatnu brojku od 500 hiljada pratilaca - navedeno je na sajtu crveno-belih.

- Kao najmlađi igrači na priprema uvek slušamo savete iskusnih fudbalera, koji nam mnogo znače iz više segmenata. Dobar savet uvek želim da poslušam i primenim na terenu. Verujem da ću biti spreman za buduće izazove koje me očekuju tokom karijere. Dugo priželjkujem šansu da zaigram u prvom timu Crvene zvezde.

Za igrače Dejana Stankovića ima i malo slobodnog vremena..

- Treninzi su dosta naporni, tako da uvek gledamo da iskoristimo pauzu za odmor. Upravo period između dva treninga, posle ručka, gde imamo obavezan odmor iskoristimo da malo odspavamo. Uveče uglavnom zajedno sa bratom Nikolom igram igrice na plejstejšenu pa idemo na spavanje kako bi bili odmorni za sutrašnji dan - zaključio je jedan od braće Mituljikić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike