Srbe je provokacijama dovodio do ludila, a sada mu preti žestoka kazna! Džaka optužen za pomaganje kladioničarskoj mafiji! (VIDEO)

19.01.2022

20:26

0

Autor: 24sedam

Da li ovaj trenutak to i dokazuje?

Srbe je provokacijama dovodio do ludila, a sada mu preti žestoka kazna! Džaka optužen za pomaganje kladioničarskoj mafiji! (VIDEO)
profimedia-0653549011 - Copyright Profimedia

Mnogi će reći da zaslužuje sve što mu se sada dešava! Ne tako davno Granit Džaka je promovisanjem tzv. Velike Albanije, na utakmici SP 2018. godine između Švajcarske i Srbije naše navijače na stadionu i kraj malih ekrana dovodio do ludila, a sada se suočava sa ozbiljnim optužbama koje bi, ukoliko se dokaže njegova krivica, mogle da ga koštaju i karijere!

Naime, FA Engleske je potvrdio pokretanje istrage protiv fudbalera Arsenala zbog sumnje da je bio saučesnik u kladioničarskoj prevari.

Portal „The Athletic“ je objavio da je otkrivena opklada od 65 hiljada funti na to da će Džaka u bilo kom trenutku utakmice protiv Lidsa dobiti žuti karton. To se i dogodilo u 86. minutu meča na prilično bizaran način.

Švajcarski reprezentativac je, pri vođstvu svog tima 4:1, deluje bar, prilično očigledno odugovlačio sa izvođenjem slobodnog udarca, što su navijači na Ostrvu odmah označili kao trenutak koji dokazuje nečasne radnje Džake.

Fudbaler Arsenala, jasno je, nije u prijatnoj situaciji, jer postoji mogućnost da bude proglašen krivim za namernu akciju na utakmici kojom je on, ili neko drugi, ostvario finansijsku dobit. Ukoliko se to dogodi, suočiće se sa izuzetno oštrom kaznom.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike