Zvezdina deca kupe savete u Antaliji: Svaka pohvala nam mnogo znači

18.01.2022

16:20

0

Autor: 24sedam

Nikola Stanković skuplja dragoceno iskustvo

Zvezdina deca kupe savete u Antaliji: Svaka pohvala nam mnogo znači
540x_stanković 850 - Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde „ubijaju“ prvu nedelju priprema u Antaliji. Crveno-beli u turskom letovalištu bruse formu za prolećne izazove na tri fronta, a uz prvotimce, pod budnim okom Dejana Stankovića i njegovih saradnika, radi i nekolicina Zvezdine dece, koja kucaju na vrata velike scene.

Jedan od njih je i talentovani Nikola Stanković, koji je prvi deo sezone proveo Grafičaru, a ovo mu nisu prve pripreme sa prvim timom.

-Već pet dana smo ovde u Antaliji i moram da kažem da su uslovi fenomenalni. Znali smo da ćemo prvih sedam dana raditi na fizičkoj spremi, i na to smo se dobro pripremili, pa samim tim i dva treninga dnevno ne predstavljaju problem – počeo je Stanković.

Istakao je mladi fudbaler da mu znače saveti koje dobija od starijih saigrača.

- Mister nam daje šansu da se dokažemo na treningu. Svaki put kad uradimo nešto dobro dobijemo pohvalu, i to mnogo znači nama mladim igračima. Stariji igrači nam daju savete, i nastojim da ih što više slušam. Čast mi je što treniram sa prvim timom i utisci su fenomenalni.

Nikola je već imao priliku da bude na pripremama sa prvim timom Zvezde. On je istakao da su svi saveti koje je dobio urodili plodom, jer je primetio veliki napredak u svojoj igri.

Prethodni put kada sam se vratio sa priprema, shvatio sam kolika je razlika između seniorskog i omladinskog fudbala. Trudio sam se da u Grafičaru primenim što više saveta koje su mi dali, kako stručni štab, tako i stariji saigrači, što se ispostavilo kao dobro, jer sam nakon povratka primetio veliki napredak u svojoj igri.     

Naglasio je Stanković da će dati sve od sebe da opravda poverenje stručnog štaba.

- Mi mlađi igrači radimo na maksimumu i trudimo se da ulijemo poverenje stručnom štabu. Nadam se da ću dobiti priliku da zaigram u prijateljskim utakmicama, a sigurno je da ću se potruditi da je iskoristim na pravi način – zaključio je Stanković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike