Zvezdin Mustafa privilegovan što trenira sa prvim timom: Najviše učim od Ohija, osećam se sjajno i ponosno

19.01.2022

10:47

0

Mladi Ganjanin je prepun utisaka od rada sa seniorima

Zvezdin Mustafa privilegovan što trenira sa prvim timom: Najviše učim od Ohija, osećam se sjajno i ponosno
Ibrahim Mustafa - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde treniraju u Antaliji, gde se pripremaju za prolećni deo sezone. Na spisku šefa stručnog štaba Dejana Stankovića, našlo se nekoliko novih imena, a jedno od njih je Ibrahim Mustafa.

Momak rođen 2000. godine je blistavim partijama u Prvoj ligi Srbije, skrenuo je pažnju stručnog štaba, a snažni Ganjanin ističe da mu je privilegija što može da trenira sa prvotimcima Crvene zvezde. 

- Lepo se osećam ovde. Nikada do sada nisam trenirao ovako, ali kao fudbaler morate bti spremni na sve što trener traži od vas. Sjajno je trenirati sa prvim timom Crvene zvezde i prava je privilegija to što mogu da se nađem na terenu zajedno sa ovim odličnim igračima. Osećam se sjajno i ponosno. Mnogo mi svi pomažu da se što bolje uklopim, kako na terenu, tako i van njega. Sa Ohijem se mnogo družim, pa se polako uklapam. Na terenu stojimo blizu, pomaže mi kako da se pozicioniram i nađem na pravom mestu da postignem gol. To znači da može da mi pomogne da postignem što više golova – počeo je momak rođen u Gani. 
 
Osvrnuo se Ibrahim i na prethodni deo sezone koji je odigrao sjajno, s obzirom na to da je tokom jeseni postigao sedam golova u Radničkom iz Sremske Mitrovice.
 
- Prvi deo sezone je bio odličan. Igrao sam dobro, pa su se samim tim i golovi nizali. 
 
Istakao je internacionalac iz Gane da će dati sve od sebe da iskoristi svaku priliku.
 
- Trener daje priliku mladim igračima. Sve što ostali rade, radimo i mi mladi. Učestvujemo u svemu, što nam mnogo pomaže. Spreman sam na sve. Ako se desi da sada dobijem priliku, daću sve od sebe, a ako ne, sačekaću sledeću, obećavam.
 
Pričao je mladi fudbaler i o tempu treninga, ali i napomenuo da ima dovoljno vremena za odmor. 
 
- Tempo treninga je prilično jak, pa smo pomalo i umorni, ali sve je dobro isplaniramo, tako da imamo dovoljno vremena za odmor. Trudimo se da ga što bolje iskoristimo, kako bi bili što spremniji i odmorniji za naredne izazove – zaključio je Ibrahim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike