Šta uradi crna Barso! Katalonci su Vlahovića imali na tacni, ali je odgovor bio - NE!

15.01.2022

17:49

0

Autor: 24sedam

Pre dve godine klub sa Nou Kampa je napravio jednu od većih grešaka u modernoj istoriji

Šta uradi crna Barso! Katalonci su Vlahovića imali na tacni, ali je odgovor bio - NE!
profimedia-0647464512 - Copyright Profimedia

Ako ste se pitali gde je nestala moćna Barselona, možda u sledećim redovima pronađete deo odgovora na vaše nedoumice. Jer, ovakav kiks veliki klub ne pravi.

„Marka“ je lansira bombu! Barselona je pre dve godine imala Dušana Vlahovića na tacni, ali je rekla NE!

Dok Katalonci očajnički traže pojačanje u najisturenijem delu tima, ugledni list je plasirao priču o jednom od najvećih kikseva sportskog sektora kluba u modernoj istoriji.

Jedan od najboljih mladih napadača na svetu ove zime ili najkasnije narednog leta izvesno je da će napustiti Firencu, „viola“ očekuje prihod između 70 i 80 miliona evra, a Barselona je 2020. godine srpskog reprezentativca mogla da uzme za „bagatelnih“ 18 miliona evra.

„Marka“ piše da su se pre dva leta, tadašnji prvi čovek sportskog sektora Barse Erik Abidal i agent srpskog reprezentativca Darko Ristić sreli kako bi Vlahovića ponudili Kataloncima na jednogodišnju pozajmicu uz obavezni otkup na leto 2021. za 18 miliona evra.

Ipak, pandemija virusa korona i nešto skromnije partije srpskog napadača pošto se sezona nastavila poljuljale vodeće ljude Barse da odustanu od posla, a manje od godinu dana kasnije Katalonci su mogli da se uvere kakvu su grešku napravili.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike