Ostrvo bruji – Arsenal za Vlahovićevo DA spremio 180 miliona evra!

10.01.2022

20:40

0

Autor: 24sedam

„Tobdžije“ sve karte bacaju na angažovanje Srbina

Ostrvo bruji – Arsenal za Vlahovićevo DA spremio 180 miliona evra!
profimedia-0647464512 - Copyright Profimedia

Arsenal hoće, Vlahović neće… I tako u krug od kako je postalo izvesno da će srpski napadač ove zime ili najkasnijeg sledećeg leta napustiti Fiorentinu. Ali izgleda da je sazrelo vreme da i od srpskog napadača stigne pozitivan odgovor.

Ostrvo bruji – londonski velikan je bacio sve karte na angažovanje jednog od najboljih mladih napadača na svetu, za čiji potpis je spremio nestvarnih 180 miliona evra.

U ponedeljak je uticajni italijanski insajder Fabricio Romano izvestio kako je Arsenal uputio zvaničan zahtev Fiorentini za Vlahovićevu slobodu, ali da sve stopiraju srpski fudbaler i njegovi zastupnici, koji su razmišljanja da je za supertalentovanog golgetera bolje da sredinu promeni na kraju sezone. Ipak, Romano je dodao da bi super ponuda sa "Emirata" mogla da pomeri stvari za mrtve tačke i deluje da se upravo to dešava.

Novinar "Atletika" Dejvid Ornstajn, najbolje obavešteni novinar na Ostrvu što se tiče zbivanja u Arsenalu, tvrdi da je Vlahović apsolutni prioritet Artete i "tobdžija" u tekućem prelaznom roku, a celu priču upotpunjuje "Dejli Mejl" sa informacijom da je londonski tim spremio neverovatnih 180 miliona evra kako bi završio, bez dileme, najveći transfer ove zime.

Englezi pišu da bi Arsenal i Fiorentina trebalo da se nađu na 70 miliona evra na ime obeštećenja i taj deo posla je praktično već završen, ali mnogo teži čeka predstavnike "tobdžija" u pokušaju da Vlahovića i njegove agente ubede da su "Emirati" idealna sredina za nastavak njegove karijere.

Ostrvljani podsećaju da Vlahovićevi zastupnici traže petogodišnji ugovor za svog klijenta "težak" 10 miliona evra po sezoni i to neto. To znači da bi Arsenal samo na platu Srbina za pet godina trebalo da izdvoji ukupno 95 miliona evra, dok ostatak do 180 odlazi na proviziju menadžerima, koji prema saznanjima "Dejli Mejla" zahtevaju minimum 15 miliona evra.

I navodno, Arsenal je spreman sve to da ispuni... Na potezu je tim srpskog reprezentativca...

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike