I najveći greše! Vlahović ponuđen španskom gigantu u leto 2020. godine, a stručnjaci tog kluba rekli "NE"

22.12.2021

09:54

0

Autor: 24sedam

Kako se sada osećaju na Nou Kampu

I najveći greše! Vlahović ponuđen španskom gigantu u leto 2020. godine, a stručnjaci tog kluba rekli "NE"
Tan2021-12-19_143158986_0 - Copyright Tanjug/AP

Britanski Tajms u poslednjem izdanju donosi dva moguća raspleta priče oko Dušana Vlahovića i njegovog odlaska iz Fiorentine. Takođe, poznati španski novinar Sike Rodrigez otkriva da se mladi srpski napadač nalazio veoma blizu prelaska u Barselonu, ali da su se Katalonci u leto 2020. godine okrenuli drugim rešenjima i da su odbili tu ponudu.

Englezi pišu da bi srpski golgeter mogao da nastavi karijeru u Dortmundu, budući da će Borusija imati potrebnih 80 miliona evra koje u Firenci traže za njegovu slobodu.

Računica je više nego jasna ako se zna da će tokom zimskog prelaznog roka, a najkasnije sledećeg leta, njihova "zlatna koka" Erling Haland sigurno pojačati redove jednog od većih zapadnoervopskih klubova i da će od tog transfera doći zarada od preko 100 miliona evra.

Tanjug/AP
 

Bio bi to, zaključuje Tajms, opasan šamar za španske klubove Atletiko i Barselonu, kao i za Juventus, Mančester siti i Totenhem, koji su, takođe, želeli Vlahovića u svojim redovima.

Drugi mogući scenario prema istom izvoru je odlazak u Barselonu. Prva želja Đoana Laporte je Haland, ali ako se sa Norvežaninom ne završi priča njegovim potpisom na ugovor sa katalonskim gigantom, pristupiće se "planu B" - dovođenju Dušana Vlahovića. 

- Vlahović voli trenera Barse. Njegovim pomoćnicima je preko glave više da gledaju video snimke i pišu izveštaje. Ponuđen je Barsi u avgustu 2020, ali je odbačen. "Zvezdani brod" za Laportu bio bi Haland, ali Vlahović je na listi - rekao je Sike Rodrigez, urednik "Kue T'hi Jugues“ na Kadena SER Katalonija.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike