Teško će Haland u Premijer ligu, nije ona njegov san, on je zaljubljen u drugo takmičenje

27.12.2021

17:39

0

"Transfer guru" otkrio kako razmišlja norveška gol-mašina

Teško će Haland u Premijer ligu, nije ona njegov san, on je zaljubljen u drugo takmičenje
Tan2021-12-18_203816805_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Mićael Sohn

Erling Haland verovatno neće završiti u Premijer ligi, pošto preferira Primeru. Prelazni rok počinje već u subotu, 1. januara, a glasine već i te kako uzimaju maha, a napadač kao da se već oprostio od Borusije Dortmund.

Naravno, 21-godišnji Norvežanin je jedan od najtraženijih igrača današnjice. Ove sezone opet beleži sulude brojke, jer je u 16 utakmica postigao 19 golova. (Da, stvarno je pomalo neverovatno.)

Glavni favorit u Engleskoj bio je, naravno, Mančester siti, koji je bio rešen da ga dovede na leto. Španci pišu da su “građani” već kontaktirali igračeve predstavnike. Gradski rival Junajted je takođe ozbiljno zainteresovan.

Ipak, šampion Engleske ima ogromnu konkurenciju, jer su zainteresovani i Real Madrid, Bajern Minhen i finansijski posrnula, ali ipak ogromna Barselona

Ipak, ako je verovati “transfer guruu” Đanluki Di Marciju, koji je uvek jako pouzdan - teško da će Haland u Englesku. 

- On ne voli nešto previše Premijer ligu, nije to baš njegov san. Nije to savršena liga trenutno. On više voli Primeru, nju mnogo voli. Tako da mislim da je Primera savršeno okruženje za njega. Ili Bundesliga, u kojoj je trenutno.  

Di Marcio je progovorio i o jednoj od opcija o kojoj se najviše priča. 

- Real Madrid je svakako jedna od opcija. Čak i ako sigurno budu doveli Mbapea, voleli bi da imaju nekoliko napadača u budućnosti. Ne znam da li će moći - rekao je Di Marcio, pa nastavio: 

- Samo Real i Barselona mogu da ga dovedu, jer ne može da ide u Atletiko Madrid ili bilo koji drugi klub. Verovatno je zato rekao agentu da proba sa Realom, jer, baš kao i Mbape, hoće da ide tamo. Tek onda je na redu Barselona, pa ako ne ni to, onda na red dolaze Čelsi, Junajted i drugi

Ipak, njegov agent Mino Rajola se pre manje od mesec dana “gađao” premijerligašima. 

- Erling može i napraviće iskorak. Bajern Minhen, Real Madrid, Barselona, Siti – to su veliki klubovi u koje može da ide. Siti je u poslednjih nekoliko godina osvojio pet titula, mnogo više nego Junajted – govorio je tada Rajola. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike