Fudbaler započeo romansu sa najlepšom arbitarkom Holandije, pa je zbog toga morao da se oglasi i fudbalski savez (FOTO)

03.01.2022

10:03

0

Autor: 24sedam

Šona Šukrula opravdano privlači pažnju navijača

Fudbaler započeo romansu sa najlepšom arbitarkom Holandije, pa je zbog toga morao da se oglasi i fudbalski savez (FOTO)
šona - Copyright Profimedia

Defanzivac holandskog drugoligaša Džef Hardeveld ušao je u ljubavnu vezu s najlepšom ženom fudbalskim sudijom Šonom Šukrulom, a posle zvanične objave para na Instagramu o tome morao je da se izjasni i Fudbalski savez Holandije.

Šona Šukrula, koja, inače, radi u Ministartsvu pravde Holandije kao pravnik u sudu, objavila je početak ljubavne veze sa fudbalerom, i to ispod zajedničke fotografije snimljene u Rimu.

 

 

- Zvanično je!

Šukrula sudi u drugoj ligi, gde se takmiči i Emen, pa je zato morao da reaguje i FS Holandije, zbog mogućeg postojanja sukoba interesa.

- Dik van Egmond (šef sudija - prim. a) svestan je veze. Šukrula neće biti delegirana na mečevima u kojima igra Džef Hardeveld. To je sve. Njihov odnos za nas nije problem. Želimo im svu sreću ovog sveta - rekao je portparol FSH (KNVB).

 

 

Šukrula je jednom ove sezone bila delegirana na meču svog novog dečka. Bilo je to 13. avgusta u Emenu protiv Ajndhovena. Gosti su pobedili sa 1:0, a Hardeveld je dobio crveni karton u nadoknadi vremena.

 

 

Ovo nije prvi slučaj gde je morao da reaguje KNVB zbog ljubavnih veza. Slično se desilo i u slučaju sudije Džoja Koja, kada je započeo romansu sa ćerkom Franka de Bura.

Šona Šukrula važi za najlepšu ženu arbitra u Holandiji, a i šire. Zaljubljena je u hrvatsku obalu i zato uči hrvatski jezik. Na Instagramu često "lajkuje" objave srpskih fudbalera Dušana Tadića i Luke Ilića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike