Grci Srbina iz Olimpijakosa šalju u Ferencvaroš, Mađari tvrde: Nije istina

24.08.2021

17:03 >> 17:11

0

Autor: Adam Štulić

Lazar Ranđelović ni na nebu, ni na zemlji

Grci Srbina iz Olimpijakosa šalju u Ferencvaroš, Mađari tvrde: Nije istina
Copyright MN Press

Posle solidnih izdanja, koja su ga dovela i do dresa s državnim grbom, Lazar Ranđelović ispao je iz ozbiljnijih kombinacija trenera Olimpijakosa Pedra Martinsa za tek započetu sezonu.

Još tokom priprema grčki mediji su isticali da je najrealnija opcija da Ranđelović tokom leta pronađe klub gde bi dobio preko potrebne minute kako bi nastavio s planiranim razvojem, međutim, dosad, nije bilo konkretnih poteza na rešavanju njegove klupske budućnosti.

Prema informacijama do kojih su došli Grci, „pomeranje s mrtve tačke“ je bilo na vidiku, ali pre nego što se i došlo do šire priče, mađarski mediji su sve brže bolje demantovali.

Tamnošnji prvak Ferencvaroš, prema pisanju medija u Grčkoj, želeo je da angažuje Ranđelovića na jednogodišnju pozajmicu, navodno su konkretnu ponudu dostavili u pisanoj formi na „Karaiskakis“, međutim njihove kolege iz Mađarske tvrde da to nije istina.

Pročitajte još

Portal „Csakfoci“, Ferencvašoš niti je poslao ponudu Olimpijakosu, niti ima u planu angažovanje nekadašnjeg ofanzivca niškog Radničkog, koji je pre tri godine, u finišu letnjeg prelaznog roka, stigao u Pirej, gde je osvojio dve šampionske titule i jedan trofej u Kupu Grčke.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike