Zvezda ima novog Srbina - El Fardu "Benić" više nije stranac!

13.07.2021

10:54

0

Ljubimac navijača sada se vodi kao domaći igrač

Zvezda ima novog Srbina - El Fardu "Benić" više nije stranac!
Copyright MN Press

Crvena zvezda ima jednog stranca manje u timu! Ljubimac navijača El Fardu Ben dobio je srpski pasoš i ove sezone će igrati kao domaći fudbaler, preneo je RSB pozivajući se na svoje izvore.

Dobro obavešteni sajt navijača Crvene zvezde piše da je Ben dobio pasoš pre nekoliko dana, odnosno na vreme do početka sezone. Osvajaču duple krune u Srbiji ovo je važno jer će sada u timu moći da ima još jednog igrača koji ima status stranca u domaćoj ligi.

Ben je u Zvezdu došao početkom 2018, na insistiranje tadašnjeg trenera Vladana Milojevića. Od tada je odigrao 134 utakmice i postigao 65 golova, uz 34 asistencije. Tako je postao najbolji strelac od stranih igrača u istoriji kluba.

Prema novim pravilima Superlige, tim će moći da ima najviše četvoricu stranaca na terenu, bez ograničenja u sastavu. Pošto Ben više ne spada u tu grupu, sada ostali stranci mogu da se bore za to mesto.

A Zvezda ih ima još pet: Gelor Kanga, Filipo Falko, Seku Sanogo, Aksel Bakajoko i Luis Dioni. U januaru stiže i šesti, jer tada potpisuje Ohi Omoižuanfo iz Moldea.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike