Otkrovenje: Bio prvi strelac u Austriji, a trebalo da ide na pozajmicu

12.07.2021

08:09 >> 08:13

0

Autor: Milan Nastić

Nenad Krstović postigao dva gola na pripremama

Otkrovenje: Bio prvi strelac u Austriji, a trebalo da ide na pozajmicu
Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde završili su pripreme u Austriji sa tri pobede i jednim remijem, i u odličnom raspoloženju dočekuje početak prvenstva Srbije.

Crveno-bele već na startu šampionata u petak očekuje težak meč protiv Vojvodine, a jedan od boljih u pripremnim utakmicama bio je Nikola Krstović, koji se čak spominjao da bi mogao da ode na pozajmicu, ali svojim partijama opravdao je poverenje trenera Dejana Stankovića.

Pročitajte još

Inače, crnogorski fudbaler je postigao dva gola i bio najbolji strelac na pripremama u Austriji.

– Ovo su mi najuspešnije pripreme, iako su pete po redu. Zbog toga što sam dobio veliku minutažu, postigao dva gola, stvorio saigračima dosta šansi, ali i sam ulazio u njih, mada sam ih dosta i promašivao. To je normalno u ovom delu priprema, kad bude bilo potrebno pogađaću još više – poručio je Krstović za Žurnal.

Fudbaler Zvezde nije krio zadovoljstvo što na račun njegovih igara stižu samo pohvale.

– Stizale su do mene pohvale i reči hvale. Iskren da budem neke su me posebno iznenadile. Učinjeno je plod minuta u nogama i tek ću da pokažem puni potencijal. Iskreno, nije moglo bolje. Igrao sam svaki meč. Zbirno 200 minuta, što je dobra minutaža protiv kvalitetnih rivala. Dobio sam mogućnost da dokažem treneru Stankoviću koliko mogu, da sam imao toliko i pre skakao bih do neba. Nadam se da ću imati istu minutažu i u prvenstvu – zaključio je Krstović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Žurnal

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike