Biće opet srpski Inter, Inzagi želi "kralja asistencija"

07.06.2021

11:12

0

Autor: Milan Nastić

Srpski reprezentativac je tražen, možda će u Interu imati društvo iz reprezentacije

Biće opet srpski Inter, Inzagi želi "kralja asistencija"
Copyright Filip Kostićm Profimedia

Inter je počeo rekonstrukciju, Antonio Konte je otišao, tim je preuzeo Simone Iznagi, a ekipu je napustio Aleksandar Kolarov.

Dok se nagađa da li će nekadašnji kapiten Srbije preći u Crvenu zvezdu, iz Nemačke i Italije stižu jako zanimljive vesti: Inzagi želi Filipa Kostića, srpskog “kralja asistencija” iz Ajntrahta.

Kako piše Bild, Inzagi želi da dovede srpskog reprezentativca koji je godinama jedan od boljih igrača Bundeslige, a koji je ove sezone bio drugi asistent takmičenja, pošto je samo Tomas Miler bio bolji za njega i to za tri asistencije.

Prema najavama iz Italije, Inzagi planira da nastavi u sistemu trojice štopera, tako da bi se Kostić idealno uklopio u taj sistem.

Kada je u pitanju cena, Ajntraht navodno traži bar 30 miliona evra, mada je moguća i trampa uz doplatu za austrijskog reprezentativca Valentina Lazara.

On je odigrao tek šest utakmica za Inter, iako je došao 2019, a provodio je vreme na pozajmicama u Njukaslu i Borusiji Menhengladbah, tako da se može pretpostaviti da “nerazuri” nemaju problem da se rastanu sa njim, iako je igrač više puta govorio da hoće da se izbori za mesto u timu.

Nije zgoreg podsetiti da Inzagi dolazi iz Lacija, gde mu je ljubimac bio Sergej Milinković Savić, tako da nije nemoguće pomisliti da će probati da ga dovede u Inter…

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike