G2 sa izmenom osvojio prvi trofej u 2024. godini!

03.06.2024

17:59

0

Neverovatni G2 Esports je novi šampion IEM Dallasa!

G2 sa izmenom osvojio prvi trofej u 2024. godini!
Copyright ESL

Iako su na turnir došli sa minimalnim očekivanjima u odsustvu IGL-a Pitera ”HooXi” Rasmusena, G2 Esports je uspeo da pruži vrhunske partije i osvoji prvi turnir u 2024. godini, prenosi portal "Rur.rs".

Na putu do finala nisu imali nimalo jednostavan zadatak. Nakon poraza od Vitality-a u grupnoj fazi, započela je sjajna serija. U vrlo neizvesnim mečevima savladali su MOUZ i Liquid, čime su osigurali plasman u četvrtfinale, gde ih je čekao favorizovani FaZe Clan.

Očekivali smo uzbudljiv okršaj, ali je ovo bila jedna od najboljih partija G2 Esports u skorije vreme. Bili su neverovatni, posebno m0NESY i NiKo, koji su ekipi doneli brzu pobedu od 2-0. Tada je usledio duel sa ekipom 9z, koja je do ovog trenutka bila bez poraza. Ipak, pred publikom je prevladalo iskustvo, pa je sa još jednih brzih 2-0 G2 obezbedio plasman u finale!

Za sam kraj, Vitality, ekipa koja ih je već jednom savladala na ovom turniru. Dobili smo finale vredno svih pohvala. Jedan epski meč dve sjajne ekipe. Prve dve mape su išle u produžetke, a odluka pala je na Nuku. Ponovo su glavnu reč vodili neverovatni m0NESY i NiKo, a G2 je upisao pobedu od 13-8!

Iako su igrali bez svog IGL-a, HooXi-a, umesto koga je igrao Stewie2K, koji gotovo dve godine nije odigrao nijedan CS2 LAN turnir, uspeli su da prikažu vrhunsku formu i konačnu prekinu lošu seriju ove godine. Ovo je sjajna uvertira pred turnire koje dolaze i nadamo se da će nastaviti ovim tempom!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike