Mikyx se navodno vraća u G2 Esports

02.11.2022

18:58

0

Da li je na pomolu veliki transfer?

Mikyx se navodno vraća u G2 Esports
Mikyx - Copyright Rur/Riot Games

Mihael “Mikyx” Mehle će se navodno pridružiti G2 Esportsu za sledeću sezonu, navodi nezavisni novinar Briu Siger. Poznati support će zameniti Rafaela „Targamasa“ Krabea, koji je pre dvanaest meseci potpisao za organizaciju.

„Mikyx i njegov bivši saigrač Hans Sama želeli su da se pridruže istom timu“, navodi se u izveštaju, zbog čega se i pojavila informacije da će se vratiti. Bilo je mnogo glasina oko League of Legends postave G2 proteklih nedelja. U ponedeljak, 31. oktobra, Siger je izvestio da će se Stiven „Hans Sama“ Liv pridružiti G2 nakon što se u septembru rastao sa Liquidom.

 

 

Neke glasine su već potvrđene. Izveštaji su tvrdili da Marćin „Jankos“ Jankovski i Viktor „Flakked“ Lirola Tortosa takođe napuštaju G2. Dok je prvi već potvrdio da se rastaje sa organizacijom, drugom je dozvoljeno da istražuje opcije.

Ovo će biti ključna predsezona za G2, koji želi da zameni tri igrača. Tim je imao sjajan početak godine nakon što je obezbedio LEC Spring Split 2022. godine, čime su se plasirali na MSI. Zatim je usledio poraz u finalu Summer Splita od Rogue-a rezultatom 3-0, kao i katastrofa u grupnoj fazi Worlds-a, gde su dobili samo jedan meč.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RuR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike