Sh1ro i Cloud9 prekinuli pobednički niz G2

24.02.2023

16:24

0

G2 je do sinoć imao niz od 13 uzastopnih pobeda na LAN turnirima

Sh1ro i Cloud9 prekinuli pobednički niz G2
Copyright PGL

Nepobedivom nizu G2 je sinoć došao kraj, pošto ih je u grupnoj fazi ESL Pro Lige na čelu sa Sh1rom ubedljivo savladao Cloud9, piše Rur.rs!

G2 je do sinoć imao niz od 13 uzastopnih pobeda na LAN turnirima, ali je tom nizu na put stao Cloud9. Ruska ekipa je odigrala možda i najbolji meč ove godine, a HooXi i njegovi momci nikako nisu pronašli način da zaustave Sh1ro-a, koji je dve mape završio sa neverovatnih 57-19.

Ako je ikada bio trenutak, onda je to sigurno juče, dok se još uvek radi u ranim fazama ESL Pro Lige. Ovime im je stavljeno do znanja da nisu nepobedivi, zbog čega sam siguran da će već u narednom meču izgledati drastično bolje.

Što se tiče sinoćnjeg okršaja, c9 je od prvog trenutka izgledao bolje, zbog čega su demolirali g2 na Vertigu rezultatom 16-6. Usledio je Inferno, gde smo očekivali preokret, ali NiKo, huNter i momci očigledno nisu imali dan. Uspeli su da osvoje duplo više rundi nego na prvoj mapi, ali to nije bilo dovoljno, pa su plavo-veli bez previše problema priveli meč kraju!

Da li očekujete da će ovaj poraz pogoditi G2, ili smatrate da je ovo samo mali peh, koji će ubrzo biti zaboravljen?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike