G2 se rastaje sa Rekklesom i kreće u potragu za novim ADC igračem

29.09.2021

18:07

0

organizacija je već krenula u potragu za novim ADC igračem

G2 se rastaje sa Rekklesom i kreće u potragu za novim ADC igračem
Copyright G2 Esports

Kako navode novinari sa Dot Esportsa, Martin ”Rekkles” Larson je odigrao svoj poslednji meč u dresu G2-a, a organizacija je već krenula u potragu za novim ADC igračem!

Pre manje od godinu dana, G2 je predstavio jedno od najvećih pojačanja u istoriji League of Legends-a, kada su od svog najvećeg rivala otkupili glavnog igrača. Mnogi su očekivali da će njegovim dolaskom G2 konačno uspeti da napravi korak napred, ali stvari nisu odmah krenule po planu, piše portal "Rur.rs".

Ipak, prolećna sezona i nije bila toliko loša za G2, naročito za Rekklesa, koji je proglašen za MVP-a. Kako je prolazilo vreme, delovalo je kao da su sve bolji, ali je onda usledila katastrofa tokom letnje sezone, kada su propustili šansu da se plasiraju na Worlds. Tada odjednom sve pada u vodu, a organizacija planira da proda čak tri člana prve postave, kao i trenera.

Prvo se pojavila vest da će uskoro ekipu napustiti Wunder i Mikyx, zajedno sa trenerom Grabbzom, ali izgleda da odlascima tu neće doći kraj, pošto se očekuje da će i Rekkles morati da pronađe novi tim.

Tačan razlog o ovakvoj odluci G2-a još uvek nije poznat, ali kao što je očekivano, veliki broj organizacija je izrazio želju da dovede Šveđanina. On se dokazao da je jedan od najboljih ikada ADC igrača sa ovih prostora, koji ima iskustva i na najvećoj sceni, zbog čega ne sumnjam da će sa lakoćom pronaći novu ekipu, čak iako G2 bude stavio ogromnu otkupnu klauzulu.

Kako navodi Dot Esports, G2 je već uveliko krenuo da pregovora sa nekoliko vrhunskih ADC igrača iz Evrope, ali još uvek nisu napravili konačnu odluku.

Kada sumiramo dešavanja oko G2-a u proteklih 12 meseci, možemo reći da možda i nisu trebali tek tako da puste Perkza da ode. U svakom slučaju, biće zanimljivo videti njihov novi tim u akciji, a biće još teže sa novom ekipom odmah ponoviti uspehe iz ranijih sezona. Da li bi prodaja Rekkles bio dobar potez?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike