XDefiant na izlasku zabeležio preko milion aktivnih igrača

24.05.2024

18:13

0

Vreme će pokazati da li je XDefiant dostojan rival CoD-u

XDefiant na izlasku zabeležio preko milion aktivnih igrača
Copyright Ubisoft

XDefiant je konačno stigao, i uprkos inicijalnim problemima, uspešno je privukao veliki broj igrača. Za samo tri sata nakon izlaska, zabeležio je čak milion istovremenih igrača, što je novi rekord za Ubisoft i njihove igre. XDefiant je lansiran 21. maja, a danas beleži čak tri miliona igrača na svim platformama – PS5, Xbox Series X i PCOvde možete saznati više o igri.

XDefiant je odlagan već nekoliko puta (igra je prvobitno trebala da izađe prošlog leta), zbog čega su igrači imali prilično niska očekivanja – neki su čak mislili da će ga zadesiti ista sudbina kao i Skull & Bones. Međutim, pored masivnog inicijalnog priliva igrača, insajderi tvrde da je XDefiant prevazišao interna očekivanja, piše portal "Rur.rs".

Ne treba trčati pred rudu međutim – XDefiant je ipak besplatni shooter, što znači da će zadržati ovu popularnost bar u početnom periodu. Ne znamo kakva je Ubisoftova buduća strategija, ali će morati da pronađu način da održe igru u životu na današnjem tržištu shootera, koje ume da bude veoma surovo. Mikrotransakcije su naravno u planu, ali Ubisoft garantuje da neće uticati na igru i da neće imati pay-to-win elemente.

Da li ste imali priliku da isprobate XDefiant? Kako vam se dopada?

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike