MikSa i Nemiga Gaming su šampioni prve RES sezone

05.04.2024

00:44

0

Finalni LAN RES lige će se održati u Beogradu

MikSa i Nemiga Gaming su šampioni prve RES sezone
Copyright SESE

Beloruska Dota 2 ekipa Nemiga Gaming je trijumfovala na prvoj RES Regional Series sezoni, osvojivši novčanu nagradu od 25.000 dolara i 100 RES poena. Po završetku četvrte sezone, timovi sa najviše poena će se plasirati za LAN završnicu u Beogradu, piše portal Rur.rs.

Nemiga je grupnu fazu završila na vrhu tabele grupe A, sa rezultatom 3-1-1. Pošto su imali skoro maksimalan učinak, plej-of su započeli u polufinalu, gde su pobedili MOUZ sa rezultatom 2-1 posle malo napetijeg meča. Momci iz Nemige su nastavili dominaciju i u velikom finalu, gde su ekspresno savladali Dandelions i domogli se titule.

Za Nemigu nastupaju v1olent`, Nicky`Cool, queezy, aik i Mihajlo ”MikSa” Jovanović, offlaner poznat na srpskoj, a sada već uveliko i na evropskoj Dota 2 sceni. Na ovom turniru se naigrao Beastmastera, jednog od njegovih najboljih heroja pored Visage-a i Lycana.

Pre Nemige, MikSa je nastupao za hrvatsku organizaciju Ancient Tribe, a potom i za IVY. Mihajlo se kao Dota 2 reprezentativac Srbije takmičio na mnogim međunarodnim turnirima, uključujući prošlogodišnji Global Esports Games šampionat u Rijadu, gde je osvojio bronzanu medalju.

Veliko finale prve evropske RES sezone možete pogledati ovde.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike