Daxak izbačen iz PSG Questa - "ocrnio" saigrače, tim ne prašta!

20.01.2024

06:43

0

Godinama već ne može da pronađe odgovarajuću ekipu

Daxak izbačen iz PSG Questa - "ocrnio" saigrače, tim ne prašta!
Daxak - Copyright RUR/PSG Quest

Bivši trener Dota 2 ekipe PSG Quest, Nikita “Daxak" Kuzmin, uputio je "teške reči" svojim saigračima nakon što je uklonjen iz sastava.

U novoj objavi na Telegramu je iskritikovao dinamiku u timu i okarakterisao bivše saigrače kao "lenje neradnike koji ne žele da se posvete igri", piše RUR.

Zbog ovih reči, Daxak je prepoznao da će brzo postati meta zajednice i da mu je reputacija ukaljana, ali da i dalje želi da se dokaže na profesionalnoj sceni.

- Dao sam sve za ovaj tim. Toliko sam truda uložio da održim sastav na okupu. Sve sam pokušao, ali i dalje niko nije hteo da radi, da vežba... Mislim da vam naši rezultati sve govore. Što se tiče mojih saigrača, terajte se svi u k***c - izjavio je Daxak.

 

 

Kuzmin se pridružio PSG Questu pred International 12, kada je zamenio Genadija "GuessWho" Filatova. Tim nije ostvario najbolje rezultate – završili su na 17-20. mestu na TI12, a nedavno su eliminisani sa kvalifikacija za BetBoom Dacha 2024 Dubai. Pre nego što je postao trener, Daxak je osam godina nastupao kao carry.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RUR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike