S1mple objavio da se vraća, ali neće igrati za NAVI! Promenio tim, pozajmica za sad

20.02.2024

19:55

0

Vrlo je moguće da će prelazak u novi tim postati trajan

S1mple objavio da se vraća, ali neće igrati za NAVI! Promenio tim, pozajmica za sad
S1mple u akciji - Copyright RUR/Starladder

Jedan od najuspešnijih Counter-Strike 2 profesionalaca u istoriji, Oleksandr "s1mple" Kostiljev, konačno se vraća u akciju nakon kratke pauze, ali neće nastupati za svoju dugogodišnju ekipu NAVI, već za Team Falcons!

S1mple nije zvanično napustio NAVI, već će igrati za Falconse kao pozajmica.

Nakon poraza na kvalifikacijama za Major, Team Falcons je prebacio Mohameda "BOROS" Malhasa na klupu, koga će zameniti upravo s1mple. U kratkom intervjuu tokom IEM Katowice 2024, Ukrajinac je otkrio da će se verovatno vratiti na scenu tek posle Majora u Kopenhagenu, ali ćemo ga izgleda gledati već na BLAST Premier: Spring Showdown.

Ova saradnja je za sada privremena, ali ako tim postigne željene rezultate, s1mple će možda preći u tim za stalno, piše RUR.

 

 

S1mple je otišao na pauzu 26. oktobra prošle godine. Iako ni u jednom trenutku nije potvrdio da napušta NAVI, rekao je da bi bilo "interesantno da čuje ponude od drugih organizacija". Takođe je izjavio da će se na profesionalnu scenu potencijalno vratiti kao rifler, pošto je "AWP daleko slabiji u CounterStrike 2".

Team Falcons je poznat zbog pokušaja da "ukrade" igrače od drugih organizacija, poput Twistzza, NiKa i m0nesy-a. Ekipa se za sada nije proslavila, tako da će biti interesantno videti kako će se snaći sa s1mple-om u priči.

Za Team Falcons nastupaju:

Snappi
Magisk
maden
SunPayus
s1mple
zonic (trener)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RUR

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike