S1mple odlazi na pauzu, otkriva buduće planove

27.10.2023

19:23

0

Zameniće ga Ihor ”w0nderful” Ždanov.

S1mple odlazi na pauzu, otkriva buduće planove
S1mple u društvu Nejmara - Copyright Instagram/s1mpleo

S1mple je na društvenim mrežama zvanično najavio svoju pauzu od profesionalnog kantera.

Jedan od najboljih CS igrača rekao je da mora da ”sredi neka dokumenta” i da želi da "posveti pažnju drugim ljudima u životu".

Ovo je njegova poruka: 

- Šta je sledeće, vreme je za pauzu kako sam želeo, ali to je samo pola priče. Treba da sredim dokumenta i brinem o drugim ljudima u mom životu. O prelasku u drugu organizaciju: nisam razmišljao o tome, ali bilo bi zanimljivo videti ponude, možda za pušku jer awp nije baš uticajan u novoj igri. Iako još ništa nije odlučeno, nadam se da ćete i dalje navijati za momke u predstojećim turnirima.

 

 

S1mple je aktivan na profesionalnoj Counter-Strike sceni od 2013. godine, i ovo mu je prva duža pauza. Ipak, ove vesti nas ne iznenađuju previše – mnogi esportisti odlaze na pauzu ili čak u penziju kako bi se posvetili porodici, prijateljima i drugim aspektima života. Takođe nam je poznato da je Ukrajinac nedavno imao problema sa boravišnom dozvolom za Evropu, tako da je i ovo dovoljan razlog da ode na pauzu.

S druge strane, S1mple je javno izjavio da uopšte nije zadovoljan CS dvojkom. Imajući u vidu da se već 10 godina takmiči bez prestanka, odlazak na pauzu deluje kao logičan potez. Na kraju krajeva, verovatno su svi ovi faktori uticali na njegovu odluku.

S1mple za Na’Vi nastupa već više od sedam godina, tako da će biti prilično čudno videti ga u dresu druge organizacije ako na posletku pronađe novu ekipu. ESL ga je 2022. godine proglasio za CS igrača decenije, a HLTV mu je 2018, 2021. i 2022. godine dodelio nagradu za najboljeg igrača godine. Pored toga je osvojio mnoge turnire sa Na’Vi-em, uključujući IEM Katowice u martu 2020. godine, BLAST Premier Global Final u januaru 2021. godine, IEM Cologne u julu 2021. godine, ESL Pro League season 14 u septembru 2021. godine i PGL Stockholm Major u novembru 2021. godine.

Šta vi mislite? Da li će S1mple zaista napustiti Na’Vi?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RuR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike