FalleN i Chello potpisali za Furiu! Stigao je idol brazilske publike! (VIDEO)

04.07.2023

14:02

0

Ovog leta se baš radi na velikim promenama u sastavu

FalleN i Chello potpisali za Furiu! Stigao je idol brazilske publike! (VIDEO)
Furia - Copyright printscreen/rur

Idol brazilske publike i jedno od najpoznatijih CS:GO imena, Gabriel "FalleN" Toledo, predstavljen je kao novi član Furie, koja je tokom ovog leta radila na velikim promenama u svom sastavu!

Uoči jesenje sezone FURIA je konačno uspela da finalizira transfer igrača, oko kojeg su pregovori trajali više od mesec dana. Zajedno sa njim stigao je i Marselo “⁠chelo⁠” Kespedes, koji je poslednjih godinu dana proveo zajedno sa FalleN-om u Imperialu.

FURIA je prethodne godine svoje nade uložila u mlade i talentovane igrače, što se na kraju nije ispostavilo kao najbolji potez, zbog čega gotovo da nisu uspeli da zabeleže nijedan značajan rezultat. To je vili problem za tim koji ima igrače kaš to su KSCERATO i yuurih, zbog čega je bilo samo pitanje vremena kada će doći neka nova lica.

 

 

Dok je Chelo neko ko se istakao kao jedan od najboljih individualaca u Brazilu, FalleN je neko ko će doneti neverovatno iskustvo, što verujem da će biti prekopotrebno u ovom timu. Iako još uvek nije potvrđeno da li će on biti taj koji će voditi, ili ću tu ulogu i dalje vršiti arT, znamo da će biti prvi snajper u timu, što će sigurno doneti nešto novo u igri ekipe.

Tim su međuvremenu napustili Andre “⁠drop⁠” Abreu i Rafael “⁠saffee⁠” Kosta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike