Dupreeh indirektno potvrdio za koji tim će nastupati

27.06.2023

19:07

0

Možda već nekoliko nedelja traje letnja pauza za profesionalne CS:GO igrače, ali njihove organizacije nikada nisu imale više posla

Dupreeh indirektno potvrdio za koji tim će nastupati
Copyright BLAST

Iako je samo nekoliko dana prošlo otkako se Piter ”dupreeh” Rasmusen rastao sa Vitality-em, izgleda kao da je već pronašao novi tim, piše portal Rur.rs.

Možda već nekoliko nedelja traje letnja pauza za profesionalne CS:GO igrače, ali njihove organizacije nikada nisu imale više posla. Gotovo sva najveća imena u industriji, odlučila su da ovaj period iskoriste kako bi pojačali svoje timove. Dobili smo ogroman broj iznenađenja, a jedno od najvećih je sigurno odlazak dupreeh-a iz francuske ekipe, koja je pre samo par meseci postala Major šampion.

Mnogi bi u njegovom slučaju planirali neku dužu pauzu, ali najtrofejniji igrač svih vremena izgleda da želi odmah da se vrati u akciju. Iako ništa još uvek nije potvrđeno, Danac je indirektno potvrdio sve spekulacije koje su se pojavile ovih dana.

Prva vest koju smo dobili, govorila je o tome kako TSM planira da se uskoro vrati na CS:GO scenu. Ubrzo nakon toga, pojavili su se tekstovi koji pišu da bi baš dupreeh mogao da bude na čelu tog tima. Njemu se ta informacije nije dopala, zbog čega je podelio svoje mišljenje svojim pratiocima.

- Voleo bih da se se scena ponekada ponaša malo profesionalnije. Prisustvovali smo neverovatno velikom broju leakova, što verujem da je glavni razlog zato što ljudi ne umeju da prećute - napisao je dupreeh. ”Ovo je razočaravujući korak u nazad za našu industriju”.

Zvanična objava u ovom trenutku naravno da ne postoji, ali da li bi se Danac ovoliko razočarao da informacija nije tačna? Ovo bi za njega ne bi bio prvi put da nosi dres TSM-a, pošto je predstavljao američku organizaciju pre nego što je sa svojim saigračima prešao u Astralis.

Sada nam ostaje da vidimo koga još TSM planira da dovede!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike