Football Manager 24 će biti poslednji svoje vrste: "Ovo je završnica poslednjeg poglavlja, kraj jedne ere"

28.06.2023

19:04

0

Autor: P.K.

Glavni dizajner se obratio direktno fanovima

Football Manager 24 će biti poslednji svoje vrste: "Ovo je završnica poslednjeg poglavlja, kraj jedne ere"
FM23 - Copyright Printscreen/YouTube/FullThrough

Tvorci mega popularne video-igre Football Manager otkrili su da će sledeće izdanje njihove igre biti "poslednje svoje vrste".

Studijski menadžer kompanije Sports Interactive, Majls Džejkobson objasnio je detaljno u blog postu da developeri FM-a zatvaraju ovo poglavlje njihove istorije posle sledećeg izdanja, 20. po redu.

Blog post ima više od 2.400 reči, Džejkobson je rekao da je sva kritika FM23 bila "validna", kao i da su se svi dogovorili da je igri potrebna promena u budućnosti.

- Football Manager 2024 će biti 20. igra u fudbalskoj seriji Sports Interactivea i biće poslednja svoje vrste. To je ljubavno pismo fudbalu i FM seriji kakvu znamo. To je završnica poslednjeg poglavlja naše istorije. Možete očekivati mnoštvo poboljšanja, velikih i malih, kako u mogućnosti, tako i u unapređenju i promeni sadašnjih oblasti igre.

On je dodao da će FM24 biti "najkompletnija verzija Football Managera do sada".

Ključno je, dakle, da ovo nije kraj serije Football Manager, pošto autori imaju hrabre planove da transformišu franšizu za igru 2025.

- FM24 će biti završno poglavlje posle 20 godina na vrhu simulacija menadžera, ali daleko od toga da je to kraj naše priče… - napisao je Džejkobson.

Uprošćeno, igra donosi mnogo bolju grafiku igrača nego bilo kad do sada.

- Prosto govoreći, FM25 će imati značajno bolje iskustvo dana utakmice – kako na terenu, tako i u okruženju koje podržava stadionsku atmosferu, uz značajno unapređen korisnički interfejs, koji će dramatično unaprediti kako idete kroz ekrane i pristupate svim informacijama koje su vam dostupne kao menadžeru.

Obećane su i bolje animacije za FM25, vernije pravom životu, kao i uvođenje ženskog fudbala u seriju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike