Novak otkrio koliku dozu leka je morao da uzme kako ne bi predao meč

12.02.2021

15:58 >> 16:01

0

Autor: Milan Nastić

Prvi reket sveta nada se da će igrati protiv Raonića u osmini finala Australijan opena

Novak otkrio koliku dozu leka je morao da uzme kako ne bi predao meč
Copyright Tanjug/AP Photo/Andy Brownbil/

Novak Đoković je svestan da je njegova povreda ozbiljnije prirode i da će sutrašnji dan odmarati kako bi spremno dočekao meč sa Milošem Raonićem.

– Nemam puno vremena da se oporavim za sledeći meč, sutra definitivno neću trenirati. Ići ću na dodatne procene kod doktora i medicinskog tima, uradiću ultrazvuk i videti šta se zapravo dešava. Lekar će mi prepisati najbolji mogući tretman koji će mi doneti makar i najmanju šansu da za manje od 48 sati opet budem na terenu – kazao je Đoković na konferenciji posle meča sa Fricom.

Pročitajte još

Prvi reket sveta priznao je da je morao da uzme jaku dozu leka kako bi izdržao do kraja meča.

– Otišao sam na medicinski tajm-aut gde sam i testiran, ocenjen u kakvom sam stanju. Imam ogromne bolove, uzeo sam najveću moguću dozu lekova za ublažavanje bolova. Počelo je da radi krajem četvrtog gema i početkom petog kada sam zapravo tek mogao da se krećem i ulazim u razmene sa njim sa osnovne linije.

Srpski teniser se osvrnuo i na sam duel, napominjući da ni sam ne zna kako je uspeo da pobedi Tejlora Frica.

– Iskreno, ne znam kako sam pobedio ovaj meč. Veoma sam ponosan, ali i istovremeno tužan i zabrinut, jer se sa mojom povredom izvesno dešava nešto ozbiljno. Što se tiče samog meča, sve mi je išlo dobro, a onda sam na početku trećeg seta napravio jedan brz pokret na povratku nazad idući ka forhendu, napravio sam rotaciju, i samo sam osetio kidanje, osećao sam da se nešto dogodilo – zaključio je Đoković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike