Sramota! Fric optužio Đokovića da laže da je povređen!

12.02.2021

14:41 >> 14:46

0

Autor: D. B.

Rival najboljeg tenisera sveta u meču 3. kola Australijan opena prešao granicu dobrog ukusa

Sramota! Fric optužio Đokovića da laže da je povređen!
Copyright Tanjug/AP Photo/Andy Brownbill

Ovako nešto nije bilo potrebno Tejloru Fricu!

Amerikanac je posle meča pokazao lice koje nikako nije smeo da pokaže. Čovek je dao sebi za pravo da optuži Novaka Đokovića da je – simulirao povredu!

Da, dobro ste pročitali! Ovaj teniser je optužio najboljeg igrača na svetu da je odlučio da folira povredu u momentu kada je imao prednost od 2:0 u setovima i sve mu je išlo na ruku!

U petom setu, izgledao mi je dosta dobro! Moram da mu odam priznanje, bio je jako dobar. Ne kao u trećem ili četvrtom setu. Servirao je odlično, ništa nije promašivao. Mogao sam tako nešto o da očekujem. Da je bio baš povređen, on ne bi nastavio da igra. Zar ne – zapitao se Fric.

Nastavio je Amerikanac u istom tonu.

Delovao je da se mučio u trećem i četvrtom setu, ali u petom nije. Možda se izborio sa tom povredom u četvrtom setu. Baš sam srećan zbog tog brzog oporavka – sa očiglednom dozom ironije u glasu govorio je Fric.

Pročitajte još

Inače, posle meča Novak je otkrio gostujući u studiju “Eurosporta” da je pod velikim znakom pitanja da li će nastaviti učešće na Australijan openu, kao i da ima osećaj da mu je pukao mišić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike