Znate i sami za koga Deki navija na Euru: Italija je ta koja mi se najviše sviđa!

24.06.2021

10:56

0

Manćini je napravio dosta toga sa ovom ekipom

Znate i sami za koga Deki navija na Euru: Italija je ta koja mi se najviše sviđa!
Copyright Roberto Manćini, Dejan Stanković, Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino, Pool via AP/MN Press

Trener Crvene zvezde, legenda reprezentacije i srpskog fudbala, Dejan Stanković pomno prati Evropsko prvenstvo, iako je njegova ekipa danas počela pripreme.

Dok se svi u klubu spremaju za pojačanja, trener je okupio ekipu i posvetio se novoj sezoni, ali je sa novinarima je podelio nekoliko misli o tekućem šampionatu Evrope.

Navija, naravno, za Italiju, koja je na njega ostavila najbolji utisak na šampionatu do sada. 

Što i nije neko čudo. Italija je poslednji put izgubila pre skoro tri godine, septembra 2018, a zaređala je 31 meč bez poraza. 

– Italija je ta koja mi se najviše sviđa. Roberto Manćini je napravio stvarno dosta toga sa ovom ekipom – 31 utakmica bez poraza. Ako u sledećoj utakmici ne prime gol, oboriće rekord Dina Zofa starog ne znam koliko godina po dužini mečeva bez primljenog gola. Po onom prikazanom, oni su konstantni i najkonkretnija ekipa – rekao je Stanković.  

A gde bi Srbija bila? 

– Šta da kažem? Nije iznenađenje ovo. Ne znam gde bismo bili, na evropskom sigurno nismo – odgovorio je Stanković uz osmeh. 

A da li ste primetili nekog igrača u Italiji kao što su Falko ili Falćineli? 

– Evropsko prvenstvo još traje, tako da je drugačija tempistika, drugačije se radi u ovom momentu. Znate, u Italiji ima još dva meseca prelaznog roka, niko nema razloga da žuri. I oni koji bi promenili sredinu čekaju prvo ponude iz Serije A. Ono što je nama zanimljivo, nije nam dostupno. Iz više razloga – rekao je Dejan Stanković. 

Pročitate i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike