Mrkela otkrio planove Zvezde za ovo leto: Dovodimo dvojicu stranaca, beka i napadača

24.06.2021

08:07 >> 08:35

0

Sportski direktor Crvene zvezde objasnio očekivanja srpskog šampiona od letnjeg prelaznok roka

Mrkela otkrio planove Zvezde za ovo leto: Dovodimo dvojicu stranaca, beka i napadača
Copyright MN Press

Mitar Mrkela očekuje da će se Crvene zvezda narednih dana pojačati sa najmanje dvojicom fudbalera, o kojima javnost zasad može da zna da su igrači sa stranim pasošima i da igraju na pozicijama levog beka, odnosno špica.

– Imamo formiranu ekipu i nije nam imperativ dovođenje igrača, ali želimo da se pojačamo za narednu sezonu, jer nam je obaveza da budemo sve jači. Razgovaramo sa nekoliko igrača na pozicijama špica i levog beka – rekao je Mrkela i nastavio:

– Ne mogu da kažem da li smo blizu ili daleko, ja se nadam da smo blizu. Prelazni rok još nije zvanično počeo, najteže je dovesti kvalitetne igrače, jer sad im je cena najveća. Kasnije to ide mnogo lakše.

Aleksandar Kolarov je, kao što se i pretpostvaljalo prethodnih dana, daleko od dolaska na Marakanu. Poziciju levog beka koja je bila njemu namenjena u slučaju odlaska Milana Rodića biće popunjena igračem iz inostranstva. Već se zna da je Kolumbijac Mohika iz španske Đirone prvi kandidat za to mesto, dok je napadač još tajna.

– Obe pozicije koje želimo da pojačamo biće popunjene strancima! Oni nisu slobodni igrači. Kolarov? S njim sam razgovarao, jer se znamo još iz vremena kada smo sarađivali u reprezentaciji i u OFK Beogradu i mislim da je on daleko.

Pitanje povratka Krstičića iz Atine bilo je kratko objašnjeno od strane Zvezdinog direktora:

Krstičić? On je igrač AEK!

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike