Crno-beli samokritični posle poraza od Cibone: Nedostajalo je koncentracije i malo više pameti

01.09.2021

21:46 >> 21:50

0

Autor: Adam Štulić

Aleksa Avramović analizirao neuspeh u Opatiji

Crno-beli samokritični posle poraza od Cibone: Nedostajalo je koncentracije i malo više pameti
Copyright Aleksa Avramović, KK Partizan/Dragana Stjepanović

Stigli su košarkaši Partizana kao jedan od favorita za osvajanje turnira u Opatiji, gde će se u borbi za treće mesto, u petak od 17 časova, sastati s drugim favoritom Cedevitom Olimpijom.

Crno-beli su u prvom meču u Hrvatskoj, u sredu uveče, poraženi od Cibone (71:64) u meču u kojem su bili oslabljeni za odsutne, zbog povreda, Kevina Pantera i Alena Samilagića.

– Loše smo ušli u utakmicu, nismo radili ono što je trebalo. Brzali smo, donosili smo ishitrene odluke, što je dovodilo do njihovih lakih poena – rekao je posle meča, za TV Partizan, Aleksa Avramović.

Srpski reprezentativac, koji je ovog leta, na poziv Željka Obradovića, stigao u klub iz Humske, bio je samokritičan posle meča s „vukovima“.

Pročitajte još

– Podigli smo kasnije nivo agresivnosti, spustili njihovu prednost, u trećoj četvrtini čak i preokrenuli, ali nedostajalo nam je koncentracije i malo više pameti da odigramo onako kako je trebalo i kako smo trenirali. Šta je tu je, pripremne utakmice zato i postoje, da ispravimo greške i već se nadam da protiv Cedevite Olimpije toga neće biti – kazao je Avramović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike