Zbog jednog detalja „grobari“ će obožavati novi dres Partizana! (FOTO)

30.08.2021

19:51

0

Autor: Adam Štulić

Košarkaši kluba iz Humske dobili opremu za nastupajuću sezonu

Zbog jednog detalja „grobari“ će obožavati novi dres Partizana! (FOTO)
Copyright Foto: 24sedam/P. K.

Predstojeća sezona po mnogo čemu će biti specifična za Partizan. Čelnici kluba iz Humske ostvarili su sve preduslove da se u jubilarnoj godini crno-beli vrate u elitno društvo evropske košarke, što će Rade Zagorac i drugovi pokušati da ostvare u „special edition“ opremi, koju im je pripremio tehnički sponzor „Ander armor“.

Rade Zagorac, Željko Obradović i Aleksa Avramović
24sedam/Goran Sivački

Partizan ove sezone slavi jubilarnu 30. godinu od najvećeg uspeha srpske košarke i osvajanja premijernog izdanja Evrolige, a sve je podignuto na dodatni nivo povratkom jednog od tvoraca tog podviga Željka Obradovića, koji se na klupu crno-belih vratio kao najtrofejniji trener Evrope.

U čast tog uspeha, marketing tim Partizana i renomirani proizvođač sportske opreme, odlučili su da jedan detalj da poseban omaž osvajanju kontinentalnog trona. Tako će Partizanov grb na ovosezonskom dresu, kao i te sezone, zanimljivo jedini put u trofejnoj klupskoj istoriji, biti u jednobojnoj varijanti – na beloj garnituri u crnoj boji, a na crnoj, u zlatnoj.

24sedam/Goran Sivački

24sedam/Goran Sivački

Promociji novog dresa prisustvovali su i novi kapiten crno-belih Rade Zagorac, kao i jedan od novajlija pristiglih ovog leta Aleksa Avramović.

– Veliko mi je zadovoljstvo da sam, zajedno sa Aleksom, u situaciji da predstavimo dres Partizana za novu sezonu. Veliko mi je zadovoljstvo da već četvrtu godinu, kao igrač Partizana, sam svedok toga da naš proizvođač sportske opreme „Ander armor“ pomera granicu. Ono što je meni kao igraču najvažnije, ja dres ne osećam na svom telu, nekako uspevaju da iz godine u godinu to bude bolje – kazao je Zagorac, osvrnuvši se na kapitensku traku, koju je nasledio od Novice Veličkovića.

Rade Zagorac i Aleksa Avramović
24sedam/Goran Sivački

– Što se tiče uloge, to je nešto s čim tek treba da se upoznam i to je čast koja mi je dodeljena nedavno. To je velika odgovornost, koju sam spreman da prihvatim i da zajedno s Partizanom odem u nove pobede.

Da igranje za Partizan nosi veliku odgovornost svestan je i srpski reprezentativac Aleksa Avramović.

24sedam/Goran Sivački

– Čast mi je i privilegija da branim boje Partizana. Mnogi, krenuvši iz Čačka, odakle su trener i predsednik, mnogi veliki igrači kao što je Dragan Kićanović, su došli u Humsku i napravili veliki uspeh, obeležili sebe i Partizan. Tako ću se i ja potruditi da na maksimalno dobar način reprezentujem grb Partizana i državu Srbiju – kazao je Avramović i izneo kratko utiske posle prve pobede novog tima crno-belih protiv Zlatibora.

– Potvrdili smo pobedom veliki rad koji je ostao iza nas na Zlatiboru i sedam dana pre toga. Ušli smo u četvrtu nedelju priprema, spremamo se, svaka sledeća utakmica je najvažnija i za svaku se spremamo isto jer je svaka bitna da se pobedi – dodao je Avramović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike