Partizanov novajlija oduševljen: Kad te pozove najbolji u Evropi i svetu, nema razmišljanja (VIDEO)

09.07.2021

16:29 >> 06:58

0

Tokom dana je i predstavljen

Partizanov novajlija oduševljen: Kad te pozove najbolji u Evropi i svetu, nema razmišljanja (VIDEO)
Copyright Aleksa Avramović, MN Press

Aleksa Avramović je novi košarkaš Partizana, a prve utiske po ozvaničenju saradnje izneo je u intervjuu za klupsku televiziju.

Pre svega, rekao je šta je presudilo da potpiše za crno-bele koje od skora vodi Željko Obradović.

Upravo je iskusni I trofejni trener bio “tas na vagi”.

– Posle razgovora sa trenerom Obradovićem shvatio sam da nigde ne bih mogao više da napredujem kao u radu sa njim i projektu koji mi je predstavio. Stvarno sam mu duboko poverovao u to što mi je rekao, jer ima veliku energiju i entuzijazam. Nije mu puno trebalo da me ubedi da napravim pravi izbor – kazao je 26-godišnji reprezentativac Srbije i nastavio o Obradoviću.

– Kada vas zovne najbolji trener Evrope i sveta, ne razmišlja se puno. On zna najviše košarke od svih ljudi koji su ikada radili na ovom prostoru Evrope. Mislim da ću stvarno napredovati na individualnom i taktičkom planu kroz rad sa njim i radujem se tome – dodao je Avramović koji je prošle sezone nastupao za Estudijantes.

Raduje se Avramović i povratku navijača na tribine.

– Nadam se da će biti dosta navijača, pogotovo jer je prošla sezona bila drugačija. Bilo je teško igrati bez publike, treba ti ta dodatna energija koju daju navijači. Partizanovi navijači su svakako jedni od najboljih u Evropi i nadam se da će biti tu da nas bodre do svih naših ciljeva – zaključio je Avramović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike