Panter odgovorio Italijanima zašto je došao u Partizan: Ovo je moj život, radim šta hoću i zato sam srećan

25.08.2021

05:47 >> 06:05

0

Američki bek objasnio zašto je izabrao crno-bele, a ne ostanak u Armaniju

Panter odgovorio Italijanima zašto je došao u Partizan: Ovo je moj život, radim šta hoću i zato sam srećan
Copyright Promo/KK Partizan

Jedno od najjačih košarkaških imena koje je ovog leta pojačalo redove Partizana, Amerikanac Kevin Panter dao je odgovor zašto se iz Milana preselio u Beograd. Poslednji koji je to pitanje “potegao” bio je čuveni Etore Mesina, trener Armanija, koji je izjavio da se američki koštgeter odlučio za “ludu ponudu srpkog kluba”.

Niko nije znao da ćete doći u Partizan dok niste potpisali ugovor. Niko nije spekulisao i očekivao, ali kada se to desilo od prvog dana se priča o vašoj odluci, plati … Italijani su pričali o vašoj “ludoj odluci” da pojačate Partizan. Da li osećate to kao neku vrstu pritiska?

– Ne! Za mene to nije nikakav pritisak. Kontrolišem svoj život, radim ono što želim. Partizan je klub sa bogatom istorijom, veliki klub. Uradio sam dosta stvari kojih se igrači plaše, dosta stvari koje ostali ne bi uradili zbog komentara drugih ljudi. To je to. Srećan sam ovde, želeo sam da dođem ovde. To sam ja – zaključio je Panter za TV Partizan.

Trener Partizana Željko Obradović juče je objavio informaciju da Markus Pejdž nije u planovima stručnog štaba za narednu sezonu. Novo pojačanje Balša Koprivica se već uključio u rad ekipe na pripremama na Zlatiboru, dok se isto očekuje od Amerikanca Dalasa Mura.

Od ekipe koja je igrala u prošloj sezoni Obradović je odlučio da zadrži Radeta Zagorca, Nemanju Dangubića i Uroša Trifunovića.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike