Baš usitnilo, vaterpolisti spremni za Španiju: Nikola Dedović za 24sedam najavljuje prvi meč u Tokiju

24.07.2021

15:17 >> 15:23

0

Korak po korak, meč o meč

Baš usitnilo, vaterpolisti spremni za Španiju: Nikola Dedović za 24sedam najavljuje prvi meč u Tokiju
Copyright MN Press

Vaterpolisti Srbije spremni i što je najvažnije zdravi dočekuju premijeru na Olimpijskim igrama u Tokiju, na kojima brane zlato iz Rio de Žaneira.

U nedelju (11.20) očekuje ih duel sa dobro poznatim rivalom, ekipom Španije sa kojom se po pravilu igra na “jednu loptu”.

Budući da se radi o prvoj utakmici na olimpijskom turniru, jasno je da bi pobeda bila više nego dobra stvar, ali rezultat zapravo ne mora da ima nikakav značaj za dalji tok takmičenja.

Pre će biti da će duel sa Špancima biti od koristi kao polazna tačka za kasnije izazove. Baš tako razmišlja i Nikola Dedović koji za 24sedam poručuje:

– Ideja je da kroz svaku utakmicu dižemo formu. Pripremamo se za svakog protivnika posebno i najbitnije je da baš tako držimo fokus.

Atmosfera među “delfinima” je odlična i utisak je da igrači jedva čekaju da takmičenje počne.

– Osećamo se odlično. Kao i uvek idemo korak po korak. Prva utakmica je protiv Španije, poznajemo ih jako dobro, odigrali smo i pripremnu utakmicu sa njima u Beogradu. Znamo koji su im kvaliteti, na nama je da se usredsredimo na našu igru. Treba da se baziramo na odranu, što je generalno ključ svih naših utakmica i naših pobeda. Idemo jednu po jednu, dobro smo pripremljeni – poručio je srpski vaterpolista.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike