Atletiko Madrid je stigao na noge trećeligašu i dogodilo se čudo

06.01.2021

19:27

0

Autor: D. B.

Ako ste mislili da je prošlogodišnji rezultat bio incident - prevarili ste se

Atletiko Madrid je stigao na noge trećeligašu i dogodilo se čudo
Copyright Dijego Simeone, Profimedia

Šta se to dešava sa Atletiko Madridom kada se suoči sa trećeligašima u Kupu Kralja?

Pročitajte još

Drugu godinu zaredom Madriđani ispadaju iz Kupa u duelima sa timovaima iz ovog ranga. Prošle sezone eliminisao ih je Kultural Leonesa, ove Kornelja, tim koji zauzima sedmo mesto na tabeli grupe A Sekunde B.

A nije da je Dijego Čolo Simeone poslao na teren neke klince da se dokazuju, pa su oni podbacili. U prvih 11 bili su i Žoao Feliks, i Saul, Felipe, Korea, Stefan Savić, od 65. minuta i Ivan Šaponjić…

Junak tima koji čine samo Španci (uz Grka Karutasa koji nije ni napustio klupu za rezervne igrače), bio je Adrijan Himenez Gomez strelac gola u 7. minutu utakmice. Atletiko je od 65. minuta imao igrača manje zbog dva žuta kartona Sančeza, ali sigurno da tako nešto ne može da bude opravdanje za eliminaciju tima koji se nalazi na čelu La Lige sa 38 osvojenih poena dva više od Real Madrida.

Plasman u sledeću rundu Kupa obezbedili su, između ostalih Almerija koja je sa 2:1 pobedila Numansiju u gostima (Radosav Petrović je bio u prvih 11, Maraš nije dobio priliku, dok Sadik nije bio u sastavu), kao i Levante koji je istim rezultatom bio bolji na gostovanju od Portugalete i to golom u 93. minutu utakmice (Nemanja Radoja je igrao svih 90 minuta za pobednike).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike