"Pravi" Ronaldo želi Sadika u Valjadolidu: Almerija traži 25.000.000 evra za Nigerijca

05.01.2021

14:39 >> 15:26

0

Bivši igrač Partizana mogao bi da bude hit zimskog prelaznog roka

"Pravi" Ronaldo želi Sadika u Valjadolidu: Almerija traži 25.000.000 evra za Nigerijca
Copyright Profimedia

Prema pisanju portala “Elgoldigital” prvi čovek Valjadolida čuveni Brazilac Ronaldo poslao je ponudu za Nigerijca Umara Sadika.

Pročitajte još

List piše da je het-trik bivšeg centarfora Partizana privukao veliku pažnju klubova iz eltinog ranga takmičenja, a da se Valjadolid javio sa konkretnom ponudom preko svog predsednika, koji treba da bude glavni adut u nagovaranju Sadika da pristane na ovaj transfer. Koliko će ugled velikog Ronalda pomoći niko sa sigurnođću ne može sada da kaže, budući da se najmanje Sadik pita i da Almerija neće želeti tek tako da izda dozvolu za njegovu selidbu u trenutku kada jure jednu od prve dve pozicije u Segundi.

U slučaju da su u Valjadolidu baš čvrsto rešili da isposluju dolazak Sadika, portal “La Voz de Almerija” piše da će Ronaldo i saradnici morati da vide kako je to Benfika dovela letos Darvina Nunjeza, jer svi igrači Almerije imaju istu klauzulu – 25.000.000 evra.

– Ova Almerija ne prodaje da bi prodala. Morate otići do blagajne i platiti klauzulu – piše “La Voz de Almerija”.

Ova vest bi mogla da obraduje i upravu Partizana, koja od Sadikove karijere u Španiji mnogo očekuje. Ako ostane u Almeriji sleduje im po pola miliona evra kada Nigerijac postigne 20 golova i odigra 50 utakmica, kao i 3.000.000 evra u slučaju da se za pet godina klub plasira u Primeru. Ukoliko uprava odluči da ga proda, onda Partizanu pripada 40 odsto od transfera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike