Da li ste znali da postoji kaubojska čizma toliko velika da možete živeti u njoj i dostupna je za iznajmljivanje (FOTO)

11.01.2023

13:04

0

Autor: 24sedam

Ako ste mislili da su kućice u obliku cipela rezervisane samo za bajke, prevarili ste se

Da li ste znali da postoji kaubojska čizma toliko velika da možete živeti u njoj i dostupna je za iznajmljivanje (FOTO)
Kuća "Čizma" - Copyright printscreen/Youtube/ ABC13 Houston

Smeštena u Hantsvilu u Teksasu, kuća u obliku kaubojske čizme ima više prostora nego što se čini na prvi pogled i zapravo izgleda savršeno udobno za život.

Kuću u obliku gigantske čizme je 2017. godine sagradio Dan Filips i objasnio zašto se opredelio za ovakav dizajn:

„Još kao dete, uvek sam bio fasciniran stvaranjem kuća koje su izgledale kao kuće u dečjim knjigama i pesmama“, rekao je on.

Umetnik Den Fillips bio je angažovan u izgradnji zelenih zgrada od 1997. godine, a „kaubojske čizme”, su jedan od njegovih najuspešnijih projekata. Kuća-čizma je lokalni orijentir u gradu, a ova potpuno funkcionalna kuća se i iznajmljuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FUYAFORFUN (@fuyaforfun)

Kuća sa dve spavaće sobe i jednim kupatilom površine 711 kvadratnih metara, ima dosta zanimljivih detalja poput spiralnog stepeništa koje vodi do krovne palube. Mesto takođe ima kamin i natkriveni trem. Jedna od soba ima plafon obložen starim omotima ploča, dok se jednoj od spavaćih soba pristupa merdevinama. Pošto je građena da bude izuzetno visoka kako bi se postigao oblik čizme, kuća ima zapanjujuće visoke plafone.

Ovde nema dosadnog dekora! Čak i kuhinja uključuje neke od najneobičnijih karakteristika u celom domu. Zidovi poprimaju metalni izgled, čineći da izgleda kao da kuvate večeru na dnu silosa za žito!

Ako želite da probate život u ovoj neobičnoj kući, trenutno je dostupna za iznajmljivanje po ceni od 1.200 dolara mesečno. A ako se pitate šta će komšije misliti, ne brinite odmah do nje nalazi se kuća u obliku kaubojskog šešira.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike