Otišao u penziju u 96.godini! Najstariji DJ se oprostio čuvenim hitom (VIDEO, FOTO)

15.05.2021

12:41 >> 12:43

0

Iz milošte zvan ujka Rej Kordeiro je bio prepoznatljiv po dubokom, smirenom glasu, beretki na glavi koja je i postala njegov zaštitni znak

Otišao u penziju u 96.godini! Najstariji DJ se oprostio čuvenim hitom (VIDEO, FOTO)
Copyright Tanjug/Radio Television Hong Kong via AP)

Posle više od sedam decenija rada na radio stanici disk-džokej Rej Kordeiro (96) se danas oprostio od slušalaca pesmom “Time to say goodbye”, u izvođenju Sare Brajtman i Andrea Bočelija.

-Pa, to bi bilo to. Hvala vam mnogo što ste me slušali, a sada zbogom -rekao je Kordeiro na engleskom i kantonskom kineskom.

Karijeru je započeo  pre 72 godine, a više od 50 godina je vodio šou “All the way with Ray”, koji je počeo da se emituje na državnom radiju RTHK 1970. godine.

Tokom duge karijere, bio je u kontaktu sa Tonijem Benetom, Bitlsima i Klifom Ričardom i pomogao je u razvoju pojedinih honkonških muzičkih zvezda kao što je Sem Hui.

Ušao je u Ginisovu knjigu rekorda 2000. godine kao di-džej sa najdužim stažom.

Iz milošte zvan “ujka Rej” Kordeiro je bio prepoznatljiv po dubokom, smirenom glasu, beretki na glavi koja je i postala njegov zaštitni znak.

-Mislim da sam najsrećniji čovek na svetu. Da radim ono što želim, da volim ono što želim i mislim da nemam bilo kajanja – rekao je u jednom intervjuu ranije ove nedelje.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike