Datum rođenja otkriva vašu ljubavnu sudbinu: Kada vas očekuje susret sa srodnom dušom?

23.09.2022

14:06

0

Numerologija, brojevi i ljubav

Datum rođenja otkriva vašu ljubavnu sudbinu: Kada vas očekuje susret sa srodnom dušom?
Astrološki ljubavni vodič - Copyright Pixabay

Ako ste rođeni 1., 10., 19. ili 28. datuma u mesecu - vi ste broj 1.

Ovo su praktične i vrlo emotivne osobe. Lako se zaljubljuju, ali kada jednom poklone svoje srce ostaju verni i odani do kraja. Često su povezani s dušama koje upoznaju u detinjstvu pa su skloni dugim vezama. Oni tragaju za istom dušom i često ne trpe razlike, zbog toga ih prati sudbina čestih prekida i razočaranja. Kada shvate koliko u ljubavi znače tolerancija i razumevanje, tek će onda pronaći istinsku sreću.

Ako je vaš datum rođenja 2., 11., 20. ili 29. dan u mesecu - vi ste broj 2

Osetljive i hirovite, ove osobe teže da stvore snažnu mentalnu vezu s voljenom osobom. Kada se za nekoga vežu, teško odustaju od tog odnosa. U ljubavi im je mentalni i emotivni sklop važniji od fizičkog izgleda, a pri traganju za novom ljubavi oslanjaju se na svoju intuiciju. Ove osobe su dugo same i ne pružaju lako šanse za ljubav, ali kada se u njihovom životu pojavi srodna duša, to će osetiti i znati, a onda nastaje istinska čarolija.

Pixabay
 

Ako je vaš datum rođenja 3., 12., 17., 21., ili 30. dan u bilo kom mesecu - vi ste broj 3

Ove osobe su ambiciozne, kreativne, iskrene, druželjubive, zrače entuzijazmom i bezbrižnošću. Lako se nose s promenama tako da se u svakoj novoj situaciji uspevaju snaći. Omiljeni su u društvu zbog svoje sposobnosti da razvedre druge. U ljubavi ovo su vrlo osećajne osobe koje je lako povrediti pa se mogu povući u sebe, senzualni su i zahtevaju dosta pažnje.

Ako je vaš datum rođenja 4., 13., 22. ili 31. dan u bilo kom mesecu - vi ste broj 4

Ove osobe su izuzetno romantične duše, često u tome i preteruju i traže isti odgovor od druge strane. Obično su vrlo lojalni u vezi, ali i kritički nastrojeni pa partneru zameraju za mnoge sitnice. Ne vole flert, već cveće, romantične večere i delimično žive u iluziji. Romantika je divna stvar, ali prevelika očekivanja i maštanje o idealnom partneru mogu vam otežati put do prave ljubavi.

Unsplash
 

Ako je vaš datum rođenja 5., 14., 23. dan u bilo kom mesecu - vi ste broj 5

Vrlo su izbirljivi i najčešće nemaju puno ljubavnog iskustva pre braka. Teže monotoniji, jednostavnosti i univerzalnoj ljubavi. Kada pristupe vezi, često zaborave na bliskost i strasti, što uzrokuje preljube i distanciranje od partnera. Ne plašite se promena i život posmatrajte kao avanturu.

Ako je vaš datum rođenja 6., 15., 24. dan u bilo kom mesecu - vi ste broj 6

Šestica je broj koji vlada Venerom pa je vama garantovana ljubavna sreća. Po prirodi su vrlo šarmantni i lako privlače ljude oko sebe, poput magneta. Emotivni su i odgovara im mentalna kompatibilnost, mnogo više nego fizička.

Pixabay
 

Ako je vaš datum rođenja 7., 16., 25. dan u bilo kom mesecu - vi ste broj 7

Ove osobe su često sanjive, zamišljene i žive u svetu mašte, ali to ne znači da su hladne i nedostupne. Vrlo su romantični i odani partneru, a u braku su uspešni i srećni. Komunikacija je njihova tajna skladnog ljubavnog života. Spremni su da saslušaju, ali i otvoreno govore o emocijama i izazovima.

Ako je vaš datum rođenja 8., 18., 26. dan u bilo koem mesecu - vi ste broj 8

Ove osobe su strpljive, verne i tolerantne. U vezi se moraju vezati isključivo celom dušom kako bi se trudili da taj odnos opstane. Kada vole, vole ludački, potpuno, celim srcem. Baš zbog toga su često skloni razočaranjima i pogrešnim izborima, ali nakon nekoliko neuspeha, iznenada će upoznati pravu osobu za sebe i znaće da je to ljubav na koju su čekali.

Pexels
 

Ako je vaš datum rođenja 9., 19. ili 27. dana u bilo kom mesecu - vi ste broj 9

Prema numerolozima, nosioci ovog broja su izuzetno emotivne osobe, ali zrače i posebnom harizmom i energijom. Njihova erotska energija je pojačana, strastveni su i skloni flertu. Često idu iz veze u vezu, ali jednom kada pronađu pravu osobu za sebe ostaju verni i posvećeni odnosu. Ako otvorite srce prava ljubav će pronaći put do vašeg srca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike