Od Ovna do Lava, ovi znakovi su majstori flertovanja koji mogu zavesti bilo koga

18.09.2022

11:04

0

Njima koketiranje ide kao od šale

Od Ovna do Lava, ovi znakovi su majstori flertovanja koji mogu zavesti bilo koga
suit-g06f4b4c76_1280 - Copyright Pixabay

Neki to rade nesvesno, neki iz šale, a neki mogu flertovati sa bilo kim i zavesti koga god žele jer su jednostavno toliko samopouzdani i harizmatični.

Ovan

Ljudima koji su rođeni u znaku Ovna flert dolazi prirodno. Čak i na samom početku, druga osoba će odmah pasti na njegov šarm, a možda se i zaljubiti. Ipak, Ovan možda neće koketirati s jednom osobom jako dugo, ali je vešt i u tome da se pojavi kada ga najmanje očekujetet. A kako prepoznati da Ovan flertuje sa vama? Jednostavno - ako se hvali svojim talentima, onda znate da je to to.

Pexels
 

Blizanci

Iako se Blizanci često kritikuju zbog njihovog koketnog ponašanja, oni se često upuštaju u nevini flert - dakle, koketiraju sa osobom, a da toga nužno nisu ni svesni. Njima je flert nešto sasvim prirodno i normalno jer je to odlika svestrane prirode Blizanaca. A pre nego što se upuste u flert, vole da saznaju što više toga o svom novom potencijalnom partneru kako bi im flertovanje išlo lakše.

Pexels
 

Lav

Lavovi mogu očarati bilo koga koristeći svoju ličnost i pravi su stručnjaci za udvaranje koje kod njih izgleda vrlo jednostavno. Oni su u stanju da privuku puno obožavatelja zahvaljujući svojoj želji za avanturom. Takođe, osobe rođene u znaku Lava nemaju problema sa pokazivanjem ljubavi prema drugima sve dok je i oni dobijaju. A budući da su Lavovi stručnjaci za flert, lako se mogu zaneti.

Pexels
 

Vaga

Uprkos tome što je rođeni šarmer i znak ljubavi, Vaga ne koketira nužno sa namerom stvaranja duboke veze. Vage imaju prirodnu harizmu koja proizlazi iz toga što ne glume i jednostavno su svoje, a vešte su u zavođenju rečima, dodirivanju i pričanju viceva. Ukratko, kada Vage flertuju, uvek daju sve od sebe i teško ih je nadmašiti u tome.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike