Tanja Savić nikad izazovnija, zavrtela pamet muškarcima: Kakva bomba, mogu samo da ti zavide! (FOTO)

22.12.2021

17:31

2

Autor: Marija Mitić

Njen bujni dekolte izazvao je lavinu komentara

Tanja Savić nikad izazovnija, zavrtela pamet muškarcima: Kakva bomba, mogu samo da ti zavide! (FOTO)
Tanja Savić - Copyright Instagram printscreen/tanja_savic_private

Tanja Savić u poslednje vreme izgleda bolje nego ikada, a još uvek nije otkrila da li je za to zaslužno to što je emotivno ispunjena. Ipak, sigurno je da na njen izgled utiče dobro raspoloženje i zadovoljstvo što je ponovo skupa sa svojim sinovima, Maksimom i Đorđem nakon skoro godinu dana.

Tanja je danas pozitivno iznenadila izgledom sve svoje pratioce na Instagramu, koji nisu štedeli na komplimentima. Naime, ona je objavila snimke na kojima pozira i izazovnoj, uskoj elegantnoj haljini boje šampanjca, a u prvom planu je dubok dekolte.

Printscreen Instagram/ tanjasavicprivate
 

- Najlepša, - Kakva bomba, - Prelepa, - Kakva lepota, - Mogu samo da ti zavide - bili su samo neki od komentara, dok je bilo i onih korisnika koji su konstatovali da joj je dekolte prenaglašen.

 - Ispašće ti sve ženo, - Baš si preterala, Baš si se opustila, šta ti ovo treba - glasili su komentari na koje se pevačica nije osvrtala.

Printscreen Instagram/ tanjasavicprivate
 

Podsetimo, Tanja je već mesecima unazad u žiži interesovanja zbog navodne ljubavne veze sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem. Ove navode ni jedno ni drugo u javnosti nisu demantovali, ni potvrdili, iako je nekoliko njihovih zajedničkih fotografija dospelo u medije.

 

Printscreen/YouTube, Tanja Savic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike