Željna sam ljubavi! Tanja Savić progovorila o novom braku: I Nataša Bekvalac se udavala tri puta

17.12.2021

20:17

0

Autor: Marija Mitić

Iako su je mnogi povezivali sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem, pevačica je još uvek misteriozna ali ne krije da je trenutno veoma srećna

Željna sam ljubavi! Tanja Savić progovorila o novom braku: I Nataša Bekvalac se udavala tri puta
Tanja Savić - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Tanja Savić konačno je ponovo srećna nakon drame kroz koju je prošla sa još uvek zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem. Iako su je mnogi povezivali sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem, pevačica je još uvek misteriozna pa ove navode ne potvrđuje ali ni ne demantuje, međutim, ne krije da je trenutno veoma srećna.

Na temu ljubavi i braka, Tanja je za Grand News rekla da sada konačno zna šta želi, a šta nikada više ne bi tolerisala.

 

 

- Ja sam žena za ljubav, željna sam toga i mislim da sam sada u nekim zrelim godinama kad znam šta želim i tačno znam šta mi treba, šta ne bih trpela i ja sam za to, a sad brak nije toliko bitno - rekla je Tanja i dodala:

 

 

- Evo Nataša Bekvalac, imala je tri braka, ima iskustva i mislim da je najbolje kad je čovek sam. Kad možete sami sa sobom da popijete kafu onda to je to, ne treba vam niko drugi, a sad da ja nekog imam zbog toga što mi je dosadno i samo želim da se zabavljam, mislim da ni to nije poenta, jer ako će meni taj neko kvariti sreću, a ja sam srećna sada, znači ne treba mi niko, ali ako će taj neko samo da me usreći još više, e onda je to to.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike