Komšije Tanje Savić o pevačicinoj vezi sa Stanivukovićem! Dolazi maskiran kod nje, u cik zore: „Neka ozvaniče ljubav!"

18.12.2021

12:16

1

Dok je ona navodno stavila tačku na njihov odnos, okolina tvrdi da sve „teče kao voda" i čudi se - zašto ne istupe i javno s tako lepim emocijama...

Komšije Tanje Savić o pevačicinoj vezi sa Stanivukovićem! Dolazi maskiran kod nje, u cik zore: „Neka ozvaniče ljubav!"
tanja i drasko - Copyright 24sedam

Komšije Tanje Savić iz Smedereva tvrde da pevačica „sija otkako je u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke", Draškom Stanivukovićem, iako je ona, sudeći po najnovijim vestima po tom pitanju - stavila tačku na njihovu romansu. Par se, prema daljim navodima, viđa i kod nje, gde on dolazi gotovo maskiran, ali jedno ga odaje.

U pitanju je skupoceni automobil, parkiran ispred odredišta.

U zoru stiže ispred zgrade?

- Tanja blista otada je u vezi sa Draškom. Uvek je nasmejana, raspoložena i ljubazna. Barem jednom nedeljno Draškovi asistenti dolaze i ostavljaju Tanji velike bukete cveća ispred ulaza. Vi ne znate kakvi su to aranžmani. Ja tako nešto nikada ni od muža nisam dobila, a kamoli od dečka. Pretpostavljam da srećno reaguje kada ugleda takve bukete - kaže komšinica iz zgrade za „Blic", dok žena iz Tanjine ulice dodaje kako je viđala Draška u zoru.

- Viđala sam nekoliko puta Stanivukovića kako dolazi kod nje u zgradu. Obično to bude u cik zore i često ima neku kapuljaču ili kapu, kako ga ne bismo prepoznali. Međutim, odaje ga skupoceni automobil, jer retko ko u ovom kraju može da priušti sebi takvo vozilo. Lep su par i srećna sam zbog njih. Ne znam samo šta je problem da ozvaniče tu vezu? Kao da je to nešto ružno, treba da izađu u javnosti priznaju svoje emocije – tvrdi ona.

U obližnjem marketu, s druge strane, ističu da je Tanja kao kupac prijatna, ali da se često požali na bivšeg supruga i decu.

ATAImages/Antonio Ahel
 

„Ne bih joj ja bila u koži..."

- Tanja uvek dolazi u opuštenom izdanju, nikada se ne sređuje za prodavnicu. Kupi osnovne namirnice, a najčešće se nama na kasi požali na bivšeg supruga Dušana. Danima zbog njega pati, jer na sve načine pokušava da je uništi. Ume da bude oštra i prema sinovima, požalila nam se jednom prilikom kako mora čvrsto da ih vaspitava kako ne bi bili bezobrazni i nadmeni kao njihov otac. Sve u svemu, nije njoj lako, ne bih joj bila u koži - priča žena iz marketa.

Komšija, međutim, otkriva da majka Tanje Savić ne dolazi u njen stan u Smederevu, koji kupila nakon što je neko vreme provela u porodičnoj kući u Radincima.

- Ne viđamo Tanjinu majku. Koliko ja znam, nijednom nije bila u novom stanu od kad se Tanja preselila - zaključio je brzo on za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike