Tanja Savić beži od novinara! Reakcija na pitanje o Drašku Stanivukoviću vredi više od 1.000 reči (FOTO/VIDEO)

07.12.2021

19:16

0

Pevačica se, inače, na snimanju pojavila u pratnji brata, za kog kaže da je i inače stalno u njenom društvu

Tanja Savić beži od novinara! Reakcija na pitanje o Drašku Stanivukoviću vredi više od 1.000 reči (FOTO/VIDEO)
viber_image_2021-12-07_18-51-09-764 - Copyright 24sedam

Pevačica Tanja Savić se pridružila kolegama na snimanju „Grandovog" novogodišnjeg programa skockana od glave do pete, a u pratnji brata, za kog je istakla da i inače ide svuda sa njom. Međutim, upitana o Drašku Stanivukoviću, gradonačelniku Banjaluke, počela je da beži od okuljenih medija, pa tako i od ekipe 24sedam.

- Jača polovina je ovde, moj brat, koji je stalno sa mnom - uveravala je sve ona, pa jednostavno preskočila pitanje o Stanivukoviću.

Na ovaj način, iznova je podgrejala sumnje o njihovoj vezi, o kojoj se dosta pisalo.

Sve što je rekla je bilo da žuri.

24sedam
 

Podsećanja radi, dok Savićeva na razne načine izbegava da na ovu temu kaže išta osim lepih reči za Draška, on je njihov odnos nedavno prokomentarisao, rekavši kako ima mnogo ozbiljnijih stvari kojima se bavi.

- Da budem iskren, deo svog privatnog života ja sam dajem putem društvenih mreža, to je ono šta radim u slobodno vreme, čak i deo kućne atmosfere, sa bakom, sa bratovom ćerkicom, to je deo koji u datom trenutku imam želju i emociju da podelim. To je možda jedan od razloga zbog kojeg su me ljudi zavoleli, jer živim život kao i svi drugi. Vremenom čovek očvrsne, pa onda i neka pisanja koja nemaju veze sa istinom prosto počnu manje smetati, jer da čovek sve prima k srcu, ne bi izdržao tu vrstu pritiska - počeo je bio, pisao je „Alo", pa nastavio o tome šta je istina u pisanjima o njegovoj vezi sa pevačicom.

 
- Ono što je meni važno reći je da sam ja postao gradonačelnik Banjaluke isključivo svojim radom i posvećenošću. Neko sam ko zna da nekada u životu ne ide sve kako želite, ali isto tako apsolutno bežim od žute štampe i takvih natpisa. To nije nešto na šta ja stavljam akcenat i ono što ne želim jeste da, u bilo kojem segmentu, takva vrsta spekulacija zaseni sve ono krupno što radimo i što smo postigli. Takvim jednim posrnućem društva ti klikovi su upravo ono što nas unazađuje jer se piše bilo šta samo zbog čitanosti, a ne zbog pozitivnog efekta koji treba da ostvari. Vrednosti takvih vrsta spekulacija, napisa, tračarenje nisu vrednosti koje ja želim da promovišem. Poražava me činjenica da su nekada takve vrste intriga i naslova, gde i ja sam spoznam gde sam i u kojem trenutku bio, postanu važnije i interesantnije od vitalnih pitanja - zaključio je.

Inače, Tanjina izjava da joj je „srce u Banjaluci" mnoge je posebno zaintrigirala. Ipak, ona joj nije baš dala na značaju.

- Samo sam rekla da mi je srce u Banjaluci. Ovo mi je sad zanimljivo i smešno, pored svega što se izdešavalo. Kada me zvao Dušan, prvo pitanje je bilo: „Je li, bre, je l ti stvarno imaš dečka?'' Ne mogu da pričam sada javno kakav razgovor sam imala sa decom posle toga. Bilo bi lepo da dođe u Srbiju i konačno odgovara za sve što je uradio meni i mojoj deci. Učiniću sve da mu se zabrani ulazak u Srbiju i zabrana prilaska meni i deci. Donela sam zaključak da moram misliti na sebe. Da mi je ova pamet bila, gde bi mi kraj bio - objasnila je jednom prilikom u „Premijeri - Vikend specijalu".

Drama koja je izbila pošto je njen i dalje zakoniti suprug navodno bio opleo po gradonačelniku Banjaluke joj je teško pala. Brzo, stala je u odbranu političara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike