Tanja Savić profitirala od skandala! Za doček će uzeti 25.000 evra: Dokaz da posle kiše dolazi sunce!

21.12.2021

07:45

0

Posle niza nedaća, za pevačicu kažu da je procvetala. Maksimalno uživa - radeći punom parom ono što voli, a na tome joj je posebno zahvalna verna publika, koja joj je sve ovo vreme bila i velika podrška

Tanja Savić profitirala od skandala! Za doček će uzeti 25.000 evra: Dokaz da posle kiše dolazi sunce!
Tanja Savić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Od aprila prošle godine do danas, život Tanje Savić značajno se promenio. Posle niza velikih drama zbog kojih je svakako punila novinske stupce, potpuno je okrenula novi list i zablistala u punom sjaju, ali i profitirala. Prema saznanjima 24sedam, pevačica će za novogodišnji nastup zaraditi čak 25.000 evra, iako prethodnih godina gotovo da nije zarađivala mnogo od muzike.

Ta cifra bi, naravno, mogla da bude i veća ukoliko se opari i od bakšiša. Pevačica će nastupiti u jednom beogradskom klubu za doček i malo je onih koji bi propustili priliku da zajedno sa njom uđu u 2022. godinu, s obzirom na to da su pomno pratili sve ono lepo i ružno što joj se dešavalo u poslednje vreme.

Tako je sasvim jasno da su Tanju skandali vinuli do samih zvezda posle brojnih, najblaže rečeno, neprilika na privatnom, ali i poslovnom planu usled pandemije koronavirusa.

Tanja Savić ATAImages/Antonio Ahel
 

Svega preko glave

Pevačica je prošla kroz potpuni fijasko kada je njen i dalje zakoniti suprug Dušan Jovančević usred korone, a bez njenog znanja, otputovao sa naslednicima Maksimom i Đorđem u Australiju. Dok je on tvrdio da je otišao „ne bi li sačuvao decu od virusa", Tanja je patila i ne znajući da još oko godinu dana neće videti mališane. Njeni fanovi su sve vreme bili uz nju, a ona je iznela mnogo detalja iz braka.

Govorila je kako joj je Dušan, takođe, odneo i sav novac, lagao dečake da „mama ne može sa njima jer se ne oseća dobro"... Lavovski se izborila za kontakt, a onda i to da ode po njih, te ih dovede u Srbiju, što je i te kako medijski ispraćeno.

Nije krila i kako joj je muka od svega, te da samo želi da bude srećna sa svojim najmilijima. Brakorazvodna parnica je u toku što, međutim, uskoro bivše supružnike ne sprečava da neke od najturbulentnijih rasprava vode - upravo preko medija.

anja Savić i Dušan Jovančević ATAImages/Antonio Ahel
 

Čak i oni koji je do sada nisu mnogo slušali, posebno su zbog ove priče razvili empatiju prema njoj. Težak period joj je „isplaćen" u sve češćim javnim pojavljivanjima, televizijskim gostovanjima, saradnjom sa Breskvicom i Vojažom... Ali i novim ljubavnim zapletom.

Draško Stanivuković

Sredinom oktobra tekuće godine odjeknula je vest da su pevačica i gradonačelnik Banjaluke u vezi. Prema tadašnjim pisanjima, varnice su se pojavile još u januaru i sve je bilo „poluobavezno", prema rečima insajdera 24sedam, bliskom Drašku Stanivukoviću. Od tada, spekulacije ne jenjavaju - gde se par viđa, s kim se druži, ko koga više posećuje... Dok njih dvoje s puno pažnje drže jezik za zubima i niti potvrđuju, niti demantuju priču.

ATA Images/Youtube screenshot Vila Jugovo S
 

Tanja je napravila opšti haos rekavši jednom prilikom da joj je „srce u Banjaluci", međutim time je na kraju samo izazvala supruga, koji je osuo paljbu po političaru - preko domaćih medija. Iza Tanje i tada je stala armija fanova, koja je razumela da joj nimalo nije lako, ali koja sada i jedva čeka da je vidi u okviru novogodišnjeg programa „Granda" gde je, na dan snimanja, bežala od novinara samo da ne bi pričala o Drašku...

Tanjinih „5 minuta"

Iako je i sam čelnik „Granda", Saša Popović, govorio da je najviše verovao u njenu karijeru, Tanja se okrenula porodičnom životu i tako propustila priliku da sve te godine dobro zarađuje. Ipak, zbog dešavanja u privatnom životu i zahvaljujući tome što ne izbija iz medija, njeni honorari su sada dobili novu dimenziju.

Tanja Savić Antonio Ahel/ATAImages.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike