Otvoren novi filmski studio Hype produkcije: Tu će se snimati film o Lukasu "Kafana na Balkanu"

21.12.2021

21:22

0

Saša Mirković, direktor Hype produkcije, najavio je brojne projekte u novom prostoru

Otvoren novi filmski studio Hype produkcije: Tu će se snimati film o Lukasu "Kafana na Balkanu"
Saša Mirković - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Saša Mirković predstavio je danas novi studio Hype produkcije, veličine dve hiljade kvadratnih metara, koji je smešten u Hali 8 Beogradskog sajma. U ovom studiju će se snimati serije i filmovi dok je prostor manjeg studija rezervisan za snimanje šou programa. Takođe, u novom studiju završeno je i snimanje spota za duet Dragane Mirković i Ace Lukasa - "Sad i zauvek".

Instagram printscreen/dragana_mirkovic
 

- Ovo je jedna maestralna pesma, koja ostaje za sva vremena kao i spot koji ima tu neku umetničku notu i koji će moći da se gleda i za 50 godina – rekao je Mirković, a zatim se vratio na studio. On tvrdi da novi ambijent ispunjava najviše standarde i najavio je snimanje Beovizije u njemu kao i mogućnost da druge produkcije snimaju na ovom mestu.

Jedan od projekata Hype produkcije koji će biti realizovan u ovom studiju je i film o Aci Lukasu “Kafana na Balkanu”, za koji je scenario napisao Vanja Bulić, a koliko su ozbiljne namere oko ovog projekta govori i podatak da će biti ponuđen i Netflixu.

Bulić za 24sedam tvrdi da je Lukas samo povod filma, da se kroz njegov život I fenomen ispriča priča o jednoj državi kroz tri decenije.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- On je osamdesetih godina bio roker, onda dolaze devedesete kada zakleti rokeri prelaze u narodnjake. Mnogi od njih su svesni da izdaju sebe i ulaze u poroke. I onda dolaze dvehiljadite kada oni postaju najveće zvezde. Naravno treba im razdrmati dušu i pogledati kako je i zašto do toga došlo – objašnjava Vanja Bulić i dodaje da još nisu odredili ko će igrati folkera u filmu.

- Bitno je da bude što manje poznat glumac kao i da nije neophodno da liči na stvarnog junaka u životu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike