Ko su ti koji zarađuju 30.000 evra? Ivana Selakov o honorarima na nastupima i pomirenju sa Lukasom (VIDEO)

16.12.2021

19:14

0

Pevačica nije želela da priča o finansijama, ali ističe da cena tezgi nije previše varirala zbog korone

Ko su ti koji zarađuju 30.000 evra? Ivana Selakov o honorarima na nastupima i pomirenju sa Lukasom (VIDEO)
i s - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Ivana Selakov otkrila je da će najluđu noć provesti radno, a da će božićne praznike dočekati kod kuće sa porodicom. Dobro je poznato da naši pevači najveću zaradu dobiju baš u novogodišnjoj noći, a cifre su od 10.000 do 40.000 evra, međutim, Ivana kaže, da kod nje ipak nije takva situacija. 

- Stvarno? Blago njima, ko su ti. Ne iskreno, nikad nisam govorila o finasijama, ali prosto u mom sluičaju što se tiče korone niti je išta išlo previše gore niti previše gore. Manje više situacija je ista kao što je bila i pre korone i hvala bogu ima posla - kazala je Ivana Selakov za okupljene medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam.

24sedam/M. Mitić
 

Osim toga ona se osvrnula i na sukog sa kolegom Acom Luksom zbog četvrtog po redu dueta,kada je spot za pesmu „Svatovi” uklonjen sa Jutjub kanala. Naime, na pita da li postoji mogućnost da se njih dvoje pomire u 2022. godini, Ivana je bila veoma neodlučna i nervozna.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Joj ne znam. Znaš šta. Ove Nove godine volela bih o svim nekim lepim temama da pričamo. To je već ispričana tema kako bude biće i to je to. Vreme će sve pokazati. Ne znam zašto on ne bi imao lepe reči o meni - istakla je Selakova, a po čemu će pamtiti ovu godinu i kakva iskustva vuče iz iste pogledajte u nastavku:

 Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike