Da li će ovo biti njegov najjači duet ikada? Lukas i Dragana Mirković ispunili želju fanovima, otkriveni stihovi njihove pesme

17.12.2021

13:31

0

Posle mnogo godina, njih dvoje su rešili da zajedničkim obožavateljima daruju pravu poslasticu

Da li će ovo biti njegov najjači duet ikada? Lukas i Dragana Mirković ispunili želju fanovima, otkriveni stihovi njihove pesme
dragana mirkovic, aca lukas - Copyright Instagram printscreen/dragana_mirkovic

Dragana Mirković i Aca Lukas već godinama su dobri prijatelji, a sada su i zvanično postali saradnici. Kako se navodi, zahvaljujući Lukasovom menadžeru Saši Mirkoviću, njih dvoje su snimili duet koji nosi naziv "Sad i zauvek".

Dragana Mirković, Antonio Ahel/ATAImages
 

Mnogobrojni fanovi su dugo čekali na to da baš ove dve zvezde snime pesmu, a već se prognozira da će biti veliki hit. Nije poznato kada će pesma i spot ugledati svetlost dana, ali su prvi stihovi već izašli u javnost.

- Oči smeju ti se dok me gledaš ti, kakva sreća, tu si ruke da u ruke staviš mi, čuvaš leđa i svet... - stihovi su njihove nove numere.

24sedam/Goran Sivački
 

Inače, Lukasu ovo nije prvi "žensko - muški" duet. On je snimio pesme sa Jelenom Karleušom, Cecom Ražnatović, Ivanom Selakov. S druge strane, Dragana je sa mnogim kolegama snimila čak po nekoliko dueta, a mnogi prognoziraju da će ovaj sa Lukasom biti najveći od svih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike