Lukasova bivša vozi opaku limuzinu! Sonja Vuksanović uslikana bez trunke šminke, a svi gledaju u njenu mašinu (FOTO)

16.12.2021

16:41

0

Dizajnerka je uhvaćena u potpuno opuštenom izdanju i sa kesama u rukama dok je obavljala svakodnevne obaveze

Lukasova bivša vozi opaku limuzinu! Sonja Vuksanović uslikana bez trunke šminke, a svi gledaju u njenu mašinu (FOTO)
Aca Lukas i Sonja Vuskanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam

Bivša žena pevača Ace Lukasa, Sonja Vuksanović vodi miran i povučen život otkako se razvela od pevača, a ekipa „Paparaco lova” uhvatila ju je kako izlazi iz lukusuzne limuzine, u opuštenom izdanju, bez trunke šminke, a u rukama je nosila pune kese. 

Printscreen Youtube/Paparazzo lov
 

Ako je suditi po izrazu lica, bila je veoma neraspoložena i zauzeta i sve vreme je držala telefon u ruci. No, svi su zanemarili njen izgled i oči su bile uprte u opaku mašinu koju je vozila Sonja, a koju bi svi poželeli. U pitanju je automobil marke BMW X4 čija se cena kreće oko 60.000 evra. 

Printscreen Youtube/Paparazzo lov
 

Podsetimo, Lukas je nedavno u svojoj autobiografiji otkrio da ga je Sonja varala sa košarkašem, nakon čega su i okončali brak. 

- Vratila se nasmejana, sreća joj se videla na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku hazardersku igru… Na sreću ili na nesreću ugledam Sonjin tablet… Uključim tablet i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Poruka upućena iz Amerike - naveo je pevač u svojoj knjizi, te istakao kako nije prepoznao dotičnog, pa je pitao Viktora Živojinovića, koji mu je objasnio da se radi o "našem NBA igraču, bivšem mužu svetskog top-modela.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike